Vacature: Engineer

  • Salaris Tussen € 2450,- en € 3120,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Eelde
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als engineer ben je actief in de technische voorbereiding van projecten en zorg je voor het calculeren, technisch tekenen en het ondersteunen van alle werkzaamheden op technisch inhoudelijk niveau. Je bent algemeen verantwoordelijk voor de gehele engineering van zowel de voorbereiding als het revisie stadium van projecten. 

Je ontwerpt netwerk, werk-, vergunnings- en boortekeningen. Daarbij verzorg je het digitaal maken van de as-built gegevens en je bent verantwoordelijk voor de gehele revisie oplevering naar de klant. Klinkt dit als iets voor jou? Maak dan nu een afspraak op onze vestiging zodat wij samen in gesprek kunnen voor deze functie. Je bent het aanspreekpunt van de uitvoerder wanneer er op technisch inhoudelijke zaken problemen zijn met een project. Verder zal je als Engineer tijdens de ontwerpfase in nauw contact staan met de opdrachtgever om ontwerpen van de juiste informatie te kunnen voorzien.

Ben jij handig met het opstellen en/of beoordelen van werk-/vergunningstekening in Autocad en kan jij output gps-data omzetten naar een tekening? Reageer dan nu direct op deze beschikbare vacature. 

Functie-eisen

  • Voorkeur MBO Civiele techniek of vergelijkwaardig;
  • Bereid om functiegerichte cursussen te willen volgen 
  • Communicatief vaardig in woord en geschrift op verschillende niveaus in het Nederlands, Duits en Engels;
  • In het bezit van VCA- VOL;
  • Ervaring met het werken in Autocad;
  • Ervaring met het werken in netwerkadministratie systemen, zoals: Cocon, Orka en/of GEOS FOW, overige/etc.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het goed, efficiënt en veilig aanleggen netwerken. Ze maken gebruik van unieke technieken en bieden een totaaloplossing van graaftechnieken, het blazen en lassen van glasvezelkabels tot volledig aangelegde netwerken. Voornamelijk werken zij in de Benelux en Duitsland maar er zijn ook opdrachten wereldwijd. De organisatie heeft een platte structuur waarbij de werksfeer als gemoedelijk en gedreven kan worden omschreven. Alle medewerkers zijn vakbekwaam, hebben passie voor het dak en dragen betrouwbaarheid uit.

Wat wij bieden

Een fulltime baan bij een werkgever waar samenwerken voorop staat. De kans om je ontwikkelen binnen je vakgebied als in passende aansluitende functie met een uitstekend salaris tussen de €2450,- en €3210.-  passend bij jouw kennis en ervaring.

Ben jij onze nieuwe Engineer? Meer informatie kun je ontvangen van Jurriën van Beek, adviseur werving en selectie via 06 5163 2748 of via jvanbeek@abiant.nl

Deel deze vacature via