Vacature: Werkvoorbereider

  • Salaris Tussen € 2450,- en € 3120,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Eelde
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, coördineren en waar nodig meewerken aan de technische werkzaamheden. Je zorgt als werkvoorbereider voor het calculeren inclusief het inrichten en completeren van werkdossiers, werkinstructies. Daarnaast ben jij de persoon voor de bestellingen van materialen en overige benodigdheden. Tussendoor controleer je ook de tekeningen, vergunningen en instructies en ondersteun je de uitvoerder door het geven van technische, logistieke, administratieve hulp en aanwijzingen tijdens uitvoering van projecten.

Gedurende het project heb je constant overleg met de opdrachtgever en instanties welke betrokken zijn,. Je voert overleg met de projectadministratie en registreert eventuele klachten/afwijkingen/ongevallen/verbeteringen en/of schades. Vervolgens meldt je deze aan de projectmanager/directie. 

Functie-eisen

  • MBO Civiele techniek of vergelijkwaardig
  • Kan zowel onafhankelijk/zelfstandig functioneren als in een projectteam 
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal in woord en geschrift
  • In het bezit van VCA- VOL

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het goed, efficiënt en veilig aanleggen netwerken. Ze maken gebruik van unieke technieken en bieden een totaaloplossing van graaftechnieken, het blazen en lassen van glasvezelkabels tot volledig aangelegde netwerken. Voornamelijk werken zij in de Benelux en Duitsland maar er zijn ook opdrachten wereldwijd. De organisatie heeft een platte structuur waarbij de werksfeer als gemoedelijk en gedreven kan worden omschreven. Alle medewerkers zijn vakbekwaam, hebben passie voor het dak en dragen betrouwbaarheid uit.

Wat wij bieden

Een fulltime baan bij een werkgever waar samenwerken voorop staat. De kans om je ontwikkelen binnen je vakgebied als in passende aansluitende functie. Uitstekend salaris tussen de €2450,- en €3120.- passend bij jouw kennis en ervaring.  Ben jij onze nieuwe Werkvoorbereider

Vragen? Neem dan contact op met Jurriën van Beek, adviseur werving en selectie via 06 5163 2748 of via jvanbeek@abiant.nl

Deel deze vacature via