Vacature: Melker geitenhouderij

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Standplaats Hoogersmilde
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben je graag op de boerderij te vinden en heb je affiniteit met geiten? En heb je daarnaast ervaring als melker?  Lees dan snel deze vacature voor melker op een geitenhouderij.

Onze opdrachtgever is op zoek naar een geitenmelker. Je werkzaamheden bestaan uit het klaarmaken van de melkinstallatie, het aandrijven en het melken van de geiten. Na jouw melkbeurt zorg je dat de melkstal wordt gereinigd. Je melkt in de avonden van 17.00 uur tot ongeveer 21.00 uur. Voor dit werk is het niet van belang dat je over ervaring beschikt in het melken van geiten. Wel is het belangrijk dat je vaker met boerderijdieren hebt gewerkt. Bij voorkeur ben je beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdagavond en om de week in het weekend. Ook andere dagen zijn bespreekbaar.

Functie-eisen

  • aantoonbare affiniteit en ervaring in de veehouderij
  • je bent beschikbaar in de avonden
  • vanwege ligging in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer

Over het bedrijf

De boerderij is gevestigd in de directe omgeving van Beilen en heeft zo'n 2400 geiten.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke (bij)baan in de avonduren. Jouw werkdagen worden in overleg vastgesteld. Je ontvangt een bruto uurloon conform cao Dierhouderij. De hoogte van het uurloon ligt tussen de € 10,60 en € 12,50 bruto per uur. Ben je geïnteresseerd in deze leuke vacature? Solliciteer dan zo spoedig mogelijk en je kunt op korte termijn beginnen! Wil je meer informatie over deze vacature of heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen, telefonisch te bereiken op 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via