Vacature: Service monteur rioleringen

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Loppersum
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Een storing of probleem aan het riool? Voor jou is het geen probleem want met jouw technische kennis los je het met plezier op!

Geen dag voor jou is hetzelfde als rioolservice monteur. Je gaat elke nieuwe uitdaging met veel plezier aan. Rioolverstoppingen oplossen, het reinigen van leidingen en rioleringen en de aanleg en renovatie van riolering. Jij zoekt de oplossing om de overlast te stoppen.
De service monteur rioleringen die wij zoeken heeft technische kennis en gaat oplossingsgericht aan het werk om elke unieke storing op te lossen. Omdat elke storing uniek is en aandacht en technische kennis vergt is het belangrijk dat jij als servicemonteur flexibel beschikbaar bent. Mede om deze reden krijg je een 'eigen' uitgeruste bedrijfswagen mee die van alle hulpmiddelen is voorzien. 

Heb je nog geen ervaring maar beschik je wel over een dosis technische kennis, aanpakkersmentaliteit en ga jij een uitdaging niet uit de weg? Graag komen we ook dan met je in contact, je kunt intern worden opgeleid tot zelfstandig servicemonteur.

Functie-eisen

  • bij voorkeur vca
  • technische kennis 
  • rijbewijs B en bij voorkeur BE
  • flexibel inzetbaar

Over het bedrijf

Een gezellige club servicemonteurs, dat is waar jij je bij gaat aansluiten. Hard werken, een geintje op zijn tijd en collega's die voor je klaarstaan om je te ondersteunen bij een klus. De opdrachtgever is een gespecialiseerd bedrijf in het verhelpen van rioolverstoppingen, rioolreiniging, rioolreparatie en het in zijn geheel of gedeeltelijk vernieuwen van afvoersystemen. Jij en je collega's voeren werkzaamheden uit voor bedrijven, woningbouwverenigingen, overheidsinstellingen en particulieren. De opdrachtgever is werkzaam in de drie noordelijke provincies.

Wat wij bieden

We bieden jou een functie van servicemonteur waarin je fulltime aan het werk kunt. Jouw salaris is conform de metaal & techniek (klein metaal) cao en ligt hierbij tussen € 13,50,- en € 15,- bruto per uur afhankelijk van je werkervaring. Er is uitzicht op een overname door de opdrachtgever en een contract voor (on)bepaalde tijd.

Ben jij de servicemonteur die we zoeken? Solliciteer dan voor 14 oktober. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Kim Pijper van ons uitzendbureau in Scheemda, zij is te bereiken op het telefoonnummer 0597 59 11 15 of via kpijper@abiant.nl.

Deel deze vacature via