Vacature: Planner installatiegroep Groningen

  • Salaris Tussen € 14,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Beschik jij over technische kennis én wil jij graag het overzicht bewaken? 

Als planner speel jij een belangrijke rol in het voorbereiden, plannen en coördineren van de werkzaamheden die door de monteurs worden uitgevoerd bij de klanten thuis. Je stuurt de monteurs dagelijks aan in de planning van installatie,- en storingswerkzaamheden. Daarbij verwerk je de administratie en maak je de werkbonnen aan. Je hebt tijdens je werkdag veel telefonisch contact met diverse partijen en als planner informeer je de monteurs en klanten natuurlijk ook over de planning en werkzaamheden. 

Het werkgebied van de monteurs in de buitendienst bestaat uit de stad Groningen en nabije omgeving, en jij als planner kan dusdanig efficiënt plannen dat de monteurs niet onlogisch heen en weer rijden door stad en ommeland. Naast de voorbereiding in de planning, zorg je er ook voor dat de materialen op voorraad zijn zodat je in overleg met de projectleider ook de monteurs van de juiste materialen kan voorzien. Dit pak je samen op met je ervaren collega`s waar je ook voor technische vragen terecht kunt. 

Je komt er bij onze opdrachtgever niet alleen voor te staan want er wordt goed samengewerkt op kantoor en in de buitendienst. De werktijden zijn van 7.30 tot 16.30 en binnenkort komt er een nieuw pand op het industrieterrein Driebond waar jij direct aan de slag kunt gaan. Ben jij degene die wij zoeken? Reageer dan nu snel! 

Functie-eisen

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Ervaring als planner, in een andere technische functie maar administratief mag ook
  • Woonachtig rondom stad Groningen
  • Fulltime beschikbaar
  • Rijbewijs B
  • In bezit zijn van VCA is een pré

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever heeft een informele werksfeer, is laagdrempelig en biedt ruime opleiding- en doorgroeimogelijkheden. Ze zijn echte aanpakkers en zijn van de oude stempel. Ze voeren als allround installatiebedrijf diverse werkzaamheden uit en zijn gespecialiseerd in renovaties, verbouwingen en onderhoudswerk.

Wat wij bieden

Van onze opdrachtgever krijg jij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Je krijg een prima bruto maandsalaris tussen de € 14,- en € 16,- per uur afhankelijk van je werkervaring en o.b.v. van de CAO klein metaal. Ben jij onze nieuwe Planner Installatiegroep Groningen? Reageer dan op deze vacature voor 14 oktober 2022.

Deel deze vacature via