Vacature: Junior monteur industriële deuren

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij bent als junior monteur de ondersteuning van de ervaren monteurs in de buitendienst. Je helpt ze met het monteren, repareren en onderhouden van deuren. Onze opdrachtgever zorgt ervoor dat jij alle gereedschappen en benodigdheden bij je hebt om de werkdag goed te beginnen. Zorg jij er straks voor dat de garagedeur of bedrijfsdeur op een nette en veilige manier gemonteerd zal worden?

Zo ziet jouw werkdag eruit. Eerst rij je in de ochtend naar de zaak in Groningen om je spullen op te halen, daarna ga je in teamverband naar de klanten toe voor het monteren van garage- en bedrijfsdeuren. Tijdens de klus ben jij het aanspreekpunt voor de klant en na afloop zorg jij ervoor dat de locatie netjes wordt achtergelaten en de klant blij en tevreden is met jullie teamwerk. Eenmaal terug op de zaak ruim jij de spullen weer op en stel je de vraag of er verder nog iets is wat je kan doen.

De deuren worden gemonteerd bij zowel particulier als zakelijke klanten in de regio Noord Nederland. Je zal intern worden opgeleid zodat je uiteindelijk ook zelfstandig op pad kan gaan. De werknemers zijn professioneel maar ook heel collegiaal, er staat altijd wel iemand voor je klaar om je te helpen waar nodig.

Functie-eisen

  • Een diploma op MBO 3/4 niveau in een technische richting;
  • Rijbewijs B is zeker nodig en VCA is een pre 
  • Woonachtig in één van de noordelijke provinciën 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft een enthousiast team van 32 werknemers werkzaam in Groningen, Friesland en Drenthe. In het team van 19 monteurs ga jij dagelijks mee op pad om de mooiste projecten op te leveren. Al deze monteurs zijn intern opgeleid en in verband met aanhoudende groei zijn zij daarom op zoek naar nieuwe monteurs. Je gaat werken bij een lokaal, non-nonsense bedrijf waar geen dag hetzelfde is.

Wat wij bieden

Van onze opdrachtgever krijg jij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Je krijg veel vrijheid en verantwoordelijk om de functie zelf vorm te geven en een prima bruto maandsalaris afhankelijk van je werkervaring en o.b.v. van de CAO klein metaal. Ben jij onze nieuwe Junior monteur industriële deuren? Reageer dan op deze vacature voor 14 oktober 2022.

Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie over de opdrachtgever? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050-5492840.


Deel deze vacature via