Vacature: Technisch medewerker binnendienst

  • Salaris Tussen € 10,- en € 19,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben je technisch onderlegd en heb je een oog voor perfectie? Wil jij graag bezig zijn met hydraulische onderdelen en daarnaast ook mensen helpen? Dan is de functie technisch medewerker jou op het lijf geschreven.

Als technisch medewerker binnendienst ontvang je klanten aan de balie, behandel je de aanvragen telefonisch en zoek je de juiste artikelen bij elkaar in het magazijn. Het is hierbij van belang dat je de juiste vragen stelt wanneer een klant belt en je zorgt ervoor dat je de juiste informatie verzamelt. Daarna verzamel je de goede onderdelen voor de klant bij elkaar. Wanneer de sets klaar zijn overhandig je deze aan de klant of je pakt het in zodat het verzonden kan worden. Je zorgt dat alle onderdelen op voorraad zijn, en dat de orders die binnen komen goed verwerkt worden. Om deze orders te kunnen verwerken wordt er gebruik gemaakt van een SAP systeem. Wanneer een klant belt met een probleem moet je wel probleemoplossend kunnen denken. Je komt in een team terecht die een actieve werkhouding heeft en erg enthousiast is, zij verwachten hetzelfde van jou.

Heb je geen ervaring met fluidtechniek of hydraulische onderdelen? Geen probleem, bij onze opdrachtgever zoeken ze ook mensen die willen leren.

Functie-eisen

  • MBO werk/denkniveau richting techniek.
  • Bereid om storingsdiensten op te pakken
  • Samenwerken en communiceren
  • In bezit van VCA (of bereid te behalen)
  • In bezit van heftruckcertificaat (of bereid te behalen)

Over het bedrijf

Het bedrijf is tegenwoordig Europa’s meest toonaangevende systeemaanbieder op het gebied van fluidtechniek. Onze opdrachtgever richt zich op internationale groei in combinatie met uitbreiding van het assortiment. Onze opdrachtgever is een betrouwbaar en flexibel bedrijf die de groei van personeel wil stimuleren en is gevestigd in de regio Beilen. Milieubewust, verantwoordelijkheid en ontwikkeling staan bij onze opdrachtgever hoog in het vaandel.

Wat wij bieden

Je hebt interne doorgroeimogelijkheden en kans om direct of op korte termijn direct in dienst te treden bij de opdrachtgever. Het salaris is tussen de € 10,- tot € 19,- bruto per uur. De hoogte is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Werkervaring is geen vereiste, ook starters zijn welkom. 

Lijkt deze baan jou iets? Solliciteer dan gelijk op deze vacature! Heb je nog vragen? Stel ze gerust, je kan dan contact opnemen met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via