Vacature: Grondwerker kabels en leidingen

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Borger
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Kun jij niet stilzitten en hou je van aanpakken? Voor het trekken van internet,- en glasvezelkabels zijn wij op zoek naar een grondwerker. Iets voor jou? Reageer dan snel op deze vacature.

Als grondwerker kabels en leidingen zorg jij ervoor dat internet en glasvezelkabels worden aangelegd onder de grond. Je zorgt ervoor dat het straatwerk wordt open gebroken. Vervolgens ga je handmatig gleuven graven en buizen leggen. Je helpt bij het assisteren bij het inblazen van de kabels. Tot slot zorg je ervoor dat het straatwerk weer wordt hersteld. Je werkt hierbij samen met een minikraanmachinist. 

De werkzaamheden zijn van 7.30 uur tot 17.00 uur en vinden plaats door het gehele land. Wanneer je verder van huis werkt dan kan het voorkomen dat je blijft ovenachten. Omdat je bij verschillende klanten thuis of op het bedrijf komt is het van belang dat je representatief bent en communicatief vaardig. Ervaring als grondwerker is voor dit werk niet van belang. Wel beschik jij over een flinke aanpakkersmentaliteit en ben je in staat fysiek werk te verrichten.

Functie-eisen

  • Je bent in het bezit van een vca-certificaat (of bereid te behalen)
  • Je beschikt over rijbewijs B
  • In staat fysiek werk uit te voeren

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een jong en ambitieus bedrijf, gevestigd in Borger, dat volop in ontwikkeling is. Ze lopen graag voorop in het werken met de nieuwste technieken. De opdrachtgever is gericht op het ondersteuning bieden en plaatsen van alarm,- brand,- en camerabeveiliging en overige netwerkoplossingen. Deze worden voornamelijk uitgevoerd bij particulieren.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie als grondwerker voor langere periode. Je wordt betaald conform de cao Klein metaal en ontvangt een bruto uurloon tussen de € 12,- en € 15,- bruto per uur. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd ervaring als grondwerker.

Wil jij graag aan de slag als grondwerker kabels en leidingen? Solliciteer dan voor 18 oktober op deze vacature! Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature 'grondwerker'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0593 728 000.

Deel deze vacature via