Vacature: Allround medewerker melkveehouderij

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau VmboMavoMboHboHavoVwo

Over de functie

Jij hebt kijk op koeien, weet hoe het is om op een melkveehouderij te werken en hebt bovenal plezier in het werken met koeien. Als allround medewerker melkveehouderij run jij samen met de melkveehouder het bedrijf. Lees verder voor meer info over deze vacature.

Hoe ziet jouw werkweek eruit? Naast het oppakken van een aantal avondmelkbeurten bestaan de werkzaamheden uit een stuk vee-management. Jij signaleert afwijkingen en bent scherp op het melkvee en jongvee. Kun je ook klauwverzorgen en insemineren? Dan kun je dit ook oppakken, eventueel kun je hier ook nog (aanvullende) cursussen in krijgen. Naast het werk tussen de koeien voer jij ze ook. Streef jij altijd naar beter? Dan past dit bedrijf goed bij jou, de ondernemer wil ook graag vooruit boeren.

Functie-eisen

Jij past goed bij dit bedrijf wanneer je ervaring hebt in de melkveehouderij of een afgeronde opleiding richting melkveehouderij bezit, zoals Terra, Van Hall of Aeres. Dit vul je aan met ervaring op de trekker in combinatie met een T-rijbewijs. Heb je daarnaast ervaring met insemineren en/of klauwverzorgen? Dan kun je hier ook mee aan de slag, al is dit geen vereiste.

Over het bedrijf

Jij komt te werken op een modern melkveebedrijf in Bedum waar moderne gebouwen en machinepark aanwezig zijn. Er wordt gemolken in een zij aan zij melkstal.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een plek op een melkveebedrijf in Bedum waar je veelzijdige werkzaamheden op kunt pakken en de mogelijkheid krijgt om aanvullende opleidingen/cursussen te volgen om nóg beter te worden in je werk! 

Daarnaast:

  • ontvang je salaris conform cao productiegerichte dierhouderij tussen de € 13,- en € 17,- bruto per uur, afhankelijk van kennis en ervaring
  • bouw je vakantiegeld en vakantiedagen op
  • ontvang je reiskostenvergoeding 

Het werk als allround medewerker melkveehouderij. Reageer in ieder geval op deze vacature voor 12 oktober, maar het liefst zo snel mogelijk want je zou direct kunnen beginnen. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature 'Allround medewerker melkveehouderij'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30 of mail ons: infobedum@abiant.nl. We begeleiden je graag naar je nieuwe baan.

Deel deze vacature via