Vacature: Specialist pompentechniek (Cosun Beet Company)

 • Salaris Tussen € 3252,- en € 4092,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Groningen
 • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Herken jij jezelf in specialist pompentechniek? Heb jij de kennis die wij zoeken om een groot aantal pompen te onderhouden op terrein Vierverlaten? Lees snel verder voor meer informatie!

In jouw functie als specialist pompentechniek ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud van ruim 500 pompen op het terrein van Vierverlaten. In september start de bietencampagne, jij gaat ervoor zorgen dat al het onderhoud is gepleegd zodat de campagne soepel kan verlopen. Het is de bedoeling dat de bietencampagne soepel gaat verlopen, daarom ga jij tijdens de campagne de conditie van de pompen bepalen. In jouw functie als specialist pompentechniek geeft jouw nieuwe werkgever veel vrijheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid. Jouw nieuwe functie bestaat uit een breed takenpakket, zo ben jij het aanspreekpunt tijdens storingen, maar geef jij ook advies over pompen. Daarnaast ga jij de technische administratie op orde houden. Een specialist binnen het bedrijf zal jou inwerken, zodat hierdoor kennisoverdracht en ontwikkeling van expertise kan plaatsvinden. 

Functie-eisen

In jouw functie ben jij dé werknemer met kennis. Zie jij jezelf al rondlopen op het grote terrein Vierlaten en voldoe jij aan de volgende eisen:

 • Je hebt een afgeronde mbo-4 opleiding
 • Relevante technische ervaring doordat jij minimaal 7 jaar werkervaring hebt in een vergelijkbare functie
 • Je bent collegiaal ingesteld en jij hebt een positieve houding
 • Je bent vertrouwd met hedendaagse digitale systemen en de pompentechniek
 • Jij kan overzicht bewaren, je bent flexibel inzetbaar én nauwkeurig
 • Het lijkt jou leuk om jezelf door te ontwikkelen en te leren binnen dit innovatie bedrijf

Over het bedrijf

In jouw functie ga jij werken voor Cosun Beet Company (voorheen Suikerunie). Het is een grote, toonaangevende en innovatieve suikerproducent in Europa, gevestigd in Hoogkerk (Groningen). Naast producent van suiker is de Cosun Beet Company bijvoorbeeld ook een van Nederlands grootste producenten van groen gas. Jij komt te werken in een klein team van ongeveer 8 personen. Er heerst een informele sfeer binnen het bedrijf en de mens staat centraal! Als specialist pompentechniek ga jij monteurs ondersteunen, begeleiden en motiveren. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan als specialist pompentechniek bij Cosun Beet Company. Daarnaast bieden wij jou:

 • Een salaris tussen de €3.252,45 en €4.092,85 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek conform CAO Cosun Beet Company (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • Flexibele werktijden
 • Hybride werken (2 dagen vanuit thuis)

Ben jij technisch onderlegd en zoek jij een nieuwe uitdaging als specialist pompentechniek? Dan komen we graag in contact met jou om de vacature verder met je te bespreken. We vragen je om te reageren op deze vacature voor 14 oktober, maar het liefst natuurlijk zo snel mogelijk. Heb je nog vragen over de vacature 'Specialist Pompentechniek' of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl. Ook kan je gerust even binnenlopen op onze vestiging in Bedum.

Deel deze vacature via