Vacature: Melker Westerwijtwerd

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Standplaats Westerwijtwerd
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Een mooi koppel koeien melken, daar draai jij je hand niet voor om! Daarom pas jij goed op dit melkveebedrijf waar ze op zoek zijn naar een melker voor meerdere melkbeurten per week, de melkbeurten zijn in overleg, je kunt dus aangeven wat jou wel en niet past. Een flexibele (bij)baan dus! 

Op het melkveebedrijf in Westerwijtwerd hebben ze een poule van melkers waar ze graag nog iemand aan toevoegen, zodat er een mooie verdeling van de melkbeurten is. Per melkbeurt ben je ongeveer twee uur bezig, waarbij je eerst de koeien melkt en achteraf zorgt dat je alles weer schoon achterlaat voor de volgende melkbeurt. 

Kun je nog niet melken maar wil je het wel graag leren? Neem dan ook gerust contact op, wij zorgen dat jij je over een tijdje volleerd melker kunt noemen!

Functie-eisen

Jij past goed op dit bedrijf als je affiniteit hebt met koeien en weet hoe je met koeien om moet gaan. Daarnaast kun je meerdere melkbeurten per week oppakken en ben je flexibel om ook regelmatig een keer in het weekend te melken.

Over het bedrijf

Op het melkveebedrijf worden drie keer per dag ongeveer 125 koeien gemolken.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke (bij)baan als melker op een mooi melkveebedrijf in Westerwijtwerd. Jij ontvangt hiervoor loon conform de cao productiegerichte dierhouderij tussen de  € 11,- en € 14,- bruto per uur, afhankelijk van jouw ervaring. Jonger dan 21 jaar? Dan ontvang jij loon conform je leeftijd. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding én bouw je vakantiegeld en vakantiedagen op. 

Heb jij het naar je zin tussen de koeien? Neem dan snel contact op met ons uitzendbureau in Bedum, dan gaan wij zorgen dat jij kennis kunt maken met dit melkveebedrijf. Reageer op deze vacature voor 15 oktober, maar het liefst natuurlijk zo snel mogelijk. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature 'melker Westerwijtwerd'? Bel dan naar ons uitzendbureau in Bedum, via 050 319 96 30, of mail ons: infobedum@abiant.nl. 

Deel deze vacature via