Vacature: Financieel administratief medewerker

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 16 uur
  • Standplaats Winsum
  • Opleidingsniveau MboHbo

Over de functie

Voor een bouw- en schildersbedrijf zijn wij opzoek naar een financieel administratief medewerker. Heb jij het boekhouden helemaal onder de knie? Lees dan snel verder!

Voor een bouw- en schildersbedrijf in Winsum zoeken wij een zelfstandige financieel administratief medewerker. Jouw takenpakket is erg breed. Zo ga jij je onder andere bezighouden met debiteuren, crediteuren, factureren, lonen, btw-aangiften, personeelszaken en het aannemen van de telefoon. Daarom is het een vereiste dat jij al ervaring hebt met boekhoudprogramma's. Daarnaast wordt van jou verwacht dat jij kan werken met de gebruikelijke computerprogramma's. Het is handig als jij al ervaring hebt met het voeren van de administratie van een bouwbedrijf. Jouw nieuwe werkgever stelt het op prijs als jij proactief meedenkt met de werkzaamheden die jij uitvoert. 

Functie-eisen

Sta jij sterk in je schoenen en durf jij de administratie van dit bedrijf aan? Daarnaast:

  • Heb jij al ervaring met de financiële administratie van een bedrijf inclusief de programma's
  • Kan jij goed zelfstandig werken
  • Kan jij goed overzicht houden en prioriteiten stellen
  • Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een bouw- en schildersbedrijf in Winsum. Het bedrijf heeft een team van ongeveer 10 vaste medewerkers. Het bedrijf heeft persoonlijk contact en korte lijntjes erg hoog staan. Samen met andere collega's kom jij op het kantoor aan het werk. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een parttime baan bij een leuk bedrijf in Winsum. Jouw loon ligt tussen de €13,- en € 15,- per uur afhankelijk van jouw kennis en ervaring. 

Ben jij enthousiast om aan het werk te gaan als financieel administratief medewerker? Wacht dan niet te lang en solliciteer voor 14 oktober. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature 'financieel administratief medewerker'? Ook dan kun je contact met ons opnemen, bel gerust naar 050 319 96 30, of mail naar infobedum@abiant.nl. 

Deel deze vacature via