Vacature: Assistent medewerker melkveehouderij

  • Salaris Tussen € 5,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Feerwerd
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

De koeien van onze opdrachtgever worden dagelijks met een melkrobot gemolken. Er blijven echter voldoende werkzaamheden voor jou over om minimaal 2 dagen per week bij onze opdrachtgever aan het werk te kunnen. Als assistent medewerker melkveehouderij zorg je er onder andere voor dat de koeien en kalfjes in schone boxen kunnen liggen, schuif je het voer aan, zorg je dat kuilbulten of -pakken klaar staan om gevoerd te kunnen worden en zorg je er bijvoorbeeld voor dat de stal en het erf netjes zijn. Kortom, diverse klussen in en rondom de stal.

De werkdagen zijn dinsdag en woensdag van ongeveer 9.00 uur tot 17.00 uur. Bij drukke periodes, zoals tijdens kuilen, kan het voorkomen dat je wordt gevraagd extra bij te springen.

Functie-eisen

  • bij voorkeur ervaring binnen de melkveehouderij en genoemde werkzaamheden
  • enthousiast
  • eigen vervoer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever betreft een familiebedrijf waarbij met veel liefde en passie voor en met de koeien wordt gewerkt.

Wat wij bieden

Het betreft een functie voor 2 à 3 dagen per week waarbij een contract voor (on)bepaalde tijd tot de mogelijkheden behoort. Op basis van de cao productiegerichte dierhouderij, jouw leeftijd (jeugdschalen) en ervaring wordt jouw bruto uurloon vastgesteld. Wanneer je gaat starten, ontvang je een paar veiligheidslaarzen en overall. 

Wil jij als assistent medewerker melkveehouderij bij onze opdrachtgever aan het werk? Solliciteer dan uiterlijk 17 oktober aanstaande. Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44. Langskomen mag ook. Je bent van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur van harte welkom. De koffie / thee staat voor je klaar.

Deel deze vacature via