Vacature: Calculator

  • Salaris Tussen € 18,- en € 25,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau MboHbo

Over de functie

Ben jij organisatorisch sterk, een echte teamspeler en goed met cijfers? Dan ben jij de calculator waar wij naar op zoek zijn!

Als calculator bereik jij veel met je positieve uitstraling, gevoel voor cijfers en communicatieve vaardigheden in woord en geschift richting collega's en opdrachtgevers.
Je bent namelijk hoofdverantwoordelijk voor de complete inhoud van de gecalculeerde werkzaamheden op alle vlakken. Je leest bouwtekenen, maakt calculaties en werkt deze uit tot offertes. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor de klant.

Functie-eisen

  • je hebt aantoonbare ervaring in een soort gelijke functie

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een middelgrote timmerfabriek in de omgeving van Winschoten waar ze kozijnen en houtskeletpanelen maken. Het is een net bedrijf en streeft continu naar hoogwaardige kwaliteit waarbij jouw vakmanschap van groot belang is.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende en verantwoordelijke baan aan met uitzicht op een vast dienstverband bij wederzijds goed bevallen. Je uurloon ligt tussen de € 14,- en 18,- bruto per uur conform cao timmerindustrie. 

Ben jij de calculator die wij zoeken? Reageer dan voor 16 oktober. Vertel ons in jouw motivatie waarom jij de calculator bent die wij zoeken. Voor meer informatie kun je contract opnemen met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 5. We kijken uit naar je reactie!

Deel deze vacature via