Vacature: Medewerker akkerbouw

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Liggen jou roots in de akkerbouw of heb jij jezelf de akkerbouw later eigen gemaakt? Lees dan snel verder, want wij zoeken een allrounder in de akkerbouw!

Je gaat aan de slag bij onze opdrachtgever. Je gaat alle voorkomende werkzaamheden verrichten, waaronder het poten, zaaien, bewerken van het land en ook het uiteindelijke oogsten behoort tot jouw dagelijkse werkzaamheden. Uiteraard is het in de winter op het land minder druk, maar dan draai jij hand er niet voor om, om ook binnen aan de slag te gaan. Je moet dan denken aan het onderhouden van gebouwen en machines. Omdat je aan de slag gaat op een biologisch bedrijf, vind je het geen probleem om af en toe ook handmatig werk te verrichten.

Functie-eisen

  • Je bent in het bezit van een trekkerrijbewijs

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een biologisch akkerbouwbedrijf met zo'n 220 hectare grond waar onder andere uien, pootgoed en bieten worden verbouwd. Samen met drie collega's ben je dagelijks op het bedrijf bezig in een fijne werksfeer.

Wat wij bieden

Wanneer je een positief gesprek hebt gehad en je aan de slag gaat bij onze opdrachtgever, dan zijn er mogelijkheden voor een contract voor bepaalde tijd. Uiteindelijk bestaat er de mogelijkheid dat je rechtstreeks, of via Abiant, in vaste dienst komt. Voor deze werkzaamheden wordt een passend salaris vastgesteld. Afhankelijk van je ervaring moet je hierbij denken aan een bruto uurloon tussen de € 11,- en € 13,- per uur. Ben je jonger dan 21, dan ontvang je een salaris passend bij je leeftijd. 

Heb je vragen over deze vacature 'medewerker akkerbouw' of wil je graag direct met ons in contact komen om je interesse te tonen? Solliciteer dan voor 16 oktober of neem contact op met ons uitzendbureau in Scheemda via 0597 - 59 11 15.

Deel deze vacature via