Vacature: Uitvoerder Grijs

  • Salaris Tussen € 16,- en € 20,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMboHbo

Over de functie

Ben jij een echte organisator en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor de correcte uitvoering van 'ondergrondse' infra projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou in deze rol als uitvoerder grijs!

Vanwege aantrekkende werkzaamheden in de ondergrondse infra, met name glasvezel, zijn wij per direct op zoek naar een uitvoerder die het huidige team komt versterken.
Je krijgt de dagelijkse leiding over toegewezen projecten, vult de planning in en houd toezicht op de juiste uitvoering van de werkzaamheden en maakt hierover rapportages op. Daarnaast signaleer je in overeenstemming met de opdrachtgever de vorderingen van het werk, bewaak je de kosten en de kwaliteit en voortgang van de werkzaamheden op locatie. Verder ben je als uitvoerder communicatief vaardig en technisch onderlegd om zo contacten met opdrachtgevers, onderaannemers, leveranciers en collega's op de werkvloer op de juiste wijze te onderhouden.

Functie-eisen

  • technische opleiding op mbo+/hbo niveau
  • relevante werkervaring in de infratechniek, bij voorkeur kabels en leidingen
  • VCA-VOL
  • rijbewijs B

Over het bedrijf

Je nieuwe werkgever is een jong en groeiend bedrijf waar persoonlijkheid, service gerichtheid, maatwerk en kwaliteit op de voorgrond staan. Je werkgever biedt diverse diensten aan op verschillende projecten groot en klein. Jouw nieuwe functie als uitvoerder is dan ook ter uitbreiding van het huidige team.

Wat wij bieden

Wij bieden een fulltime baan aan voor langere tijd. Je ontvangt een bruto uurloon tussen van €17,-  en €20,- bruto per uur conform bouw en infra. De Hoogte van je uurloon is uiteraard afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Ben jij de uitvoerder die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Laat dan voor 16 oktober een reactie achter op deze vacature. Mocht je nog vragen hebben over de vacature uitvoerder of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via