Vacature: Allround Loonwerker

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Ben je op zoek naar een baan met veel afwisseling? Heb je ervaring als loonwerker? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen in deze afwisselende baan? Je gaat aan de slag met moderne machines die goed onderhouden zijn. Van de modernste trekkers tot en met de machines die nodig zijn voor het oogsten van bijvoorbeeld bieten en granen, jij draait er je hand niet voor om. Bij voorkeur heb je ook enige technische kennis om eventuele storingen zelf op te kunnen lossen zodat je weer door kunt met het landwerk. Ook voor de onderhoudswerkzaamheden in de winter is dit erg handig, je zit namelijk geen moment stil. Heb je ook je vrachtwagenrijbewijs, dan is dat helemaal mooi, dan kun je het landwerk ook afwisselen met transportwerk op hun eigen vrachtwagencombinatie.

Functie-eisen

Ben jij de allrounder die wij zoeken? Heb jij de nodige ervaring? Dan komen wij sowieso graag met je in contact. De enige must hierbij is ervaring en een trekker-rijbewijs. Daarnaast heb je bij voorkeur:

  • vca
  • spuitlicentie
  • rijbewijs CE

Heb je geen van bovenstaande, dan zijn er mogelijkheden om deze op termijn via Abiant te gaan halen.

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een modern en familiair loonbedrijf waar je samen gaat werken met ongeveer 10 collega's. Omdat je ervaren bent, is het voor jou ook geen verrassing dat het bij deze opdrachtgever rond de zomermaanden het drukste is.

Wat wij bieden

Heb je een leuk gesprek gehad bij onze opdrachtgever en ga je starten? Dan krijg je een contract bij Abiant. Een contract voor bepaalde tijd behoort zeker tot de mogelijkheden, waarbij er de intentie is om uiteindelijk over te gaan in vaste dienst. Je gaat hierbij een salaris verdienen tussen de € 13,- en € 16,- per uur.

Heb je interesse of toch eerst nog vragen over deze vacature 'Medewerker Loonwerk'? Dan komen wij graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk voor 16 oktober met je in contact. Reageren kan door te solliciteren op deze vacature of te bellen met: 0597 59 11 15. 

Deel deze vacature via