Vacature: Grondwerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij graag buiten aan het werk en vind jij het geen probleem om met je voeten in de klei te staan? Lees snel verder!

Je gaat in deze functie aan de slag in het grondwerk rondom het aanleggen van kabels en leidingen. Je assisteert de minikraan door middel van het voorsteken om zo schade te voorkomen aan bestaande kabels en leidingen. Wanneer jij de kabel op de juiste hoogte in de sleuf hebt gelegd, wordt de sleuf weer gedicht en zullen er zo nodig herstelstraatwerkzaamheden worden verricht. Jij draait je handen hier niet voor om en vindt het een uitdaging om op dit project aan de slag te gaan. De werkzaamheden vinden veelal plaats bij particuliere klanten. 

Functie-eisen

Jij bent onze kandidaat die wij zoeken wanneer je in het bezit bent van:

  • vca (of bereid deze te halen op kosten van Abiant)
  • rijbewijs B (bij voorkeur BE)
  • ervaring op het gebied van grondwerkzaamheden

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een groeiend bedrijf werkzaam zijn in zowel de bestrating, kabels en leidingen als in het hovenierswerk. Door deze variatie in werkzaamheden zal geen dag voor jou hetzelfde zijn. Het bedrijf is voornamelijk werkzaam in de drie noordelijke provincies waarbij de werkzaamheden zowel verricht worden bij particulieren als bij bedrijven en gemeenten.

Wat wij bieden

Je kunt snel starten in deze functie. Je krijgt daarbij een contract via Abiant en ontvangt een uurloon tussen de € 11,- en € 14,- bruto per uur, conform de cao van het bedrijf waar je aan de slag gaat. 

Kom jij graag in aanmerking voor deze vacature? Solliciteer dan voor 16 oktober. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'grondwerker'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via