Vacature: Medewerker melkveehouderij (melkrobots)

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Werken tussen de koeien is het mooiste dat er is. Denk jij direct bij jezelf: 'Dat klopt!'? Dan komen we graag met je in contact, we hebben namelijk een mooie parttime functie voor jou bij een modern en netjes melkveebedrijf in Stedum!

Voor een melkveebedrijf in Stedum zijn wij op zoek naar een parttime medewerker die twee dagen per week diverse werkzaamheden op zich neemt. Melken hoeft op dit bedrijf niet, er wordt namelijk met twee melkrobots gemolken. Wel haal je af en toe de attentiekoeien naar de robot. Daarnaast verzorg je samen met de melkveehouder de melkkoeien en het jongvee, dit gaat van het voeren van de kalveren tot het opstrooien van de boxen en het signaleren van afwijkingen tussen de koeien. Naast de werkzaamheden tussen de koeien zit je af en toe ook op de trekker voor wat (lichte) trekkerwerkzaamheden. 

Functie-eisen

Jij hebt affiniteit met de melkveehouderij en bezit je T-rijbewijs of bent bereid deze te behalen. Daarnaast is het voor jou geen probleem om in overleg om het weekend enkele uurtjes te werken. 

Over het bedrijf

Het melkveebedrijf waar jij aan het werk gaat is geautomatiseerd, zo melken melkrobots dagelijks de koeien en wordt ook het voer aangeschoven door een robot. 

Wat wij bieden

We bieden jou een baan voor twee dagen per week op dit moderne melkveebedrijf. Voor jouw werk ontvang je salaris conform de cao productiegerichte dierhouderij tussen de € 11,- en € 15,- bruto per uur. Jonger dan 21 jaar? Dan ontvang je een salaris conform jouw leeftijd. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding en bouw je vakantiegeld en vakantiedagen op.

Wij bieden jou een baan op een melkveebedrijf waar je veel vrijheid krijgt om je eigen ding te doen. Wil jij binnenkort kennismaken met het bedrijf? Reageer dan op deze vacature voor 15 oktober. Heb je nog vragen over de vacature medewerker melkveehouderij (melkrobots) of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30, of mail ons: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via