Vacature: (Leerling) glazenwasser

  • Salaris Tussen € 13,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Roden
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

"Kopje koffie, glazenwasser?" 

Zou je ook echt koffie aangeboden krijgen? Daar kun je alleen maar achter komen als je voor onze opdrachtgever als (leerling) glazenwasser aan de slag gaat. Geen enkele dag is hetzelfde: de ene keer sta je op hele grote hoogte en de andere keer sta je ramen te reinigen op de begane grond. Dit maakt het werk lekker flexibel! Belangrijk is wel dat je geen last hebt van hoogtevrees omdat het vaak voorkomt dat je op hoogte ramen moet reinigen. Als glazenwasser ben je veelal bezig bij particulieren en bedrijven in de omgeving. 

Het kan heel soms voorkomen dat je ook ingezet wordt voor andere werkzaamheden. Je kunt hierbij denken aan schoonmaakwerkzaamheden voor het opleveren van bouwprojecten; dus niet alleen het werk is flexibel, maar jij zelf ook!

Functie-eisen

  • ervaring als glazenwasser is een pre
  • geldig VCA-certificaat (of bereid deze te behalen)
  • gemotiveerd en gedreven
  • géén hoogtevrees
  • rijbewijs B(E)

Mocht je nog geen werkervaring als glazenwasser hebben, geen probleem! Jouw toekomstige collega's brengen jou graag de kneepjes van het vak bij.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever uit de omgeving van Roden is een professionele schoonmaakorganisatie met de inzet en betrokkenheid van een flexibel familiebedrijf. Met meer dan 100 medewerkers mag het een grote speler genoemd worden. Je komt terecht in een hechte groep van collega's en eigenaren van het bedrijf. Vanaf dit jaar wordt er zelfs een speciale dag georganiseerd waar jij als werknemer centraal zult staan, hoe leuk is dat!

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie bij een professioneel schoonmaakbedrijf. Jouw bruto uurloon wordt gebaseerd op de cao schoonmaak, jouw leeftijd en werkervaring en zal tussen de € 13,- en € 14,- bruto per uur (volwassenloon) bedragen. In eerste instantie treed je in dienst bij Abiant. Bij wederzijds goed bevallen bestaat de mogelijkheid om rechtstreeks bij onze opdrachtgever in dienst te treden.

Wil jij binnenkort als (leerling) glazenwasser bij onze opdrachtgever starten? Solliciteer dan uiterlijk 20 oktober aanstaande. Voor meer vragen of meer informatie over de vacature "(leerling) glazenwasser" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via