Vacature: Afvalsorteerder bij Hoeksema Regionale Milieudiensten (HRM) te Grootegast

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Grootegast
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Het team van chauffeurs en beladers hebben al het afval in gemeente opgehaald voor een schoon en opgeruimd straatbeeld. Nu is het jouw beurt om als afvalsorteerder samen met jouw directe collega's het afval te sorteren. Aan de lopende band komt het afval voorbij wat op de juiste wijze gesorteerd dient te worden. Muziekje aan, een leuk praatje met collega's en de dag is dan zomaar om.

Functie-eisen

  • 32 tot 40 uur per week beschikbaar
  • goede fysieke gesteldheid
  • woonachtig in de gemeente Westerkwartier

Over het bedrijf

HRM beheert de Milieustraat en zamelt de regionale huis-aan-huis inzameling in voor de Gemeente Westerkwartier. Inwoners van de gemeente kunnen elke week het huisvuil langs de kant van de weg zetten. Door middel van unieke inzamelauto's kunnen ze negen deelstromen in een keer meenemen. Deze deelstromen bestaan onder andere uit plastic, papier, metaal, flessen, kleding etc. Zo zorgen ze ervoor dat alles netjes gescheiden blijft!

Diverse afvalstromen worden verwerkt met een eigen sorteerband en vervolgens getransporteerd naar de eindverwerkers. Dit alles met circa 30 vrachtwagens en een volwaardig machinepark.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie waarbij een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheid behoort. Jouw bruto uurloon wordt vastgesteld op basis van de cao beroepsgoederenvervoer en jouw ervaring. Bij aanvang van de werkzaamheden ontvang je een paar veiligheidsschoenen en een persoonlijk kledingpakket zodat je herkenbaar bent.

Voor vragen of meer informatie over de vacature "Afvalsorteerder bij Hoeksema Regionale Milieudiensten (HRM)" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via het telefoonnummer 0594 51 99 44. Ben jij de afvalsorteerder die het team van Hoeksema Regionale Milieudiensten komt versterken? Solliciteer dan uiterlijk 20 oktober aanstaande via onderstaande button of door te bellen met hetzelfde telefoonnummer.

Deel deze vacature via