Vacature: Medewerker verkeersvoorzieningen

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Wil jij een bijdrage leveren aan een veilig wegennet? Kun jij fysiek werk aan en ben je flexibel ingesteld? Voor een opdrachtgever met standplaats Assen zijn wij op zoek naar een medewerker verkeersvoorzieningen.

Als medewerker verkeersvoorziening ga je een bijdrage leveren aan de veiligheid bij wegwerkzaamheden en wegafzettingen. Jij zorgt er namelijk voor dat de (snel) wegen op een veilige wijze worden afgesloten en weggebruikers worden omgeleid. Je (ver)plaatst verkeersborder, hekken en bakens. De werkzaamheden vinden plaats in de nachten. 

Functie-eisen

  • in het bezit van VCA (of bereid te behalen)
  • in het bezit van rijbewijs B(E)
  • bereid te werken in nachten en weekenden

Over het bedrijf

De opdrachtgever is gevestigd in Assen en beschikt over gecertificeerd personeel. Ze verzorgen de gehele verkeersmaatregelen van omleidingen tot rijdende afzettingen en voorzien bij werkzaamheden (snel)wegen van verlichting.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke baan waar je fysiek bezig bent. In de nachten ontvang je een toeslag van 130% op jouw bruto uurloon. Het bruto uurloon ligt tussen de € 11,86 en 15,68 per uur. Dit is afhankelijk van jouw werkervaring, leeftijd en behaalde rijbewijzen. Bij deze opdrachtgever kun je voor jaren aan het werk. Onze medewerkers werken al jaren met veel plezier bij de opdrachtgever. Je krijgt de mogelijkheid om verschillende cursussen en rijbewijzen te behalen. 

Ben jij de medewerker verkeersvoorzieningen waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan zo spoedig mogelijk maar voor 20 oktober op deze vacature. Heb je nog vragen over de vacature 'Medewerker verkeersvoorzieningen'? Neem dan contact op met de medewerkers van ons uitzendbureau in Beilen. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via