Vacature: Sorteerder

  • Salaris Tussen € 12,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 50 uur
  • Standplaats Harlingen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Aah het werk voor onbepaalde tijd en veel uren maken zijn 2 dingen die jou aanspreken! Onze opdrachtgever in Harlingen is op zoek naar een sorteerder die van aanpakken weet. Je gaat aan de slag bij een familiebedrijf welke specialist is in alles op het gebied van afval! Leuk weetje er werken super toffe en gezellige collega's.

Als sorteerder kun je bij onze opdrachtgever voor langere tijd aan de slag. Ze zijn op zoek naar 3 nieuwe collega's, dus ook als je samen met vrienden of collega's een nieuwe baan zoekt ben je van harte welkom. Maar wat doet een sorteerde nou precies? Als sorteerder sta je met ongeveer 5 collega's aan de lopende band. Aan jou is het de taak om alle soorten bij elkaar te sorteren, hier kun je denken aan hout, plastic, zandsteen en metalen. Omdat je de hele dag staat en loopt is het wel van belang dat je dit fysiek aan kunt. De werktijden zijn van 07:00-17:00 maar bij drukte kan dit soms iets worden uitgebreid. Het leuke van deze functie is dat er ook doorgroeimogelijkheden zijn binnen het bedrijf, wie weet begin je als sorteerder en sta je over 2 jaar op een compleet andere plek in het bedrijf! 

Functie-eisen

  • fysiek sterk
  • fulltime beschikbaar
  • vervoer naar Harlingen

Over het bedrijf

Je gaat bij een bedrijf aan de slag bij een familiebedrijf wat inmiddels al bijna 75 jaar actief is in Noord-Nederland. Ze zijn groot in afval verwerken, sorteren en recyclen maar staan onder andere ook bekend om de verhuur van containers. Ze vinden het belangrijk dat medewerkers met plezier naar het werk gaan en willen daarom ook investeren en langdurige samenwerkingen. Ze denken graag met je mee en je komt te werken bij een betrokken werkgever.

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke functie bij een bedrijf waar, indien het van beide kanten goed bevalt, je voor langere tijd aan de slag kunt. Je loon hangt samen met je leeftijd en eventuele ervaring en zal gebaseerd worden op de cao beroepsgoederenvervoer. Denk daarbij aan een bruto uurloon tussen € 12,17 en € 13,- per uur. Daarnaast ligt een persoonlijk kledingpakket met een paar veiligheidsschoenen voor je klaar.

Wil jij binnenkort nog starten als sorteerder? Solliciteer dan voor 18 oktober. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Sorteerder' Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.  

Deel deze vacature via