Vacature: Schoonmaker vakantiepark (jaarrond)

 • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
 • Aantal uren per week 12 uur
 • Standplaats Langelille
 • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Vrolijk lopen jullie samen richting de huisjes! Als schoonmaker op dit vakantiepark in Langelille ben je ook in de winter aan de slag. Uiteraard heb je het in de zomer wel iets drukker maar ook in de winter kun je rekenen op 1 dag in de week schoonmaakwerk. Heb jij ervaring met schoonmaakwerkzaamheden en ben je op zoek naar een baan in de buurt van Langelille? Lees dan snel verder.

Je gaat aan de slag voor onze opdrachtgever en maakt vakantiehuisjes schoon in de omgeving van Langelille. In de tijd dat de vakantie er voor de ene groep weer op zit en de andere groep staat te popelen om op vakantie te gaan, maak jij met jouw collega’s de huisjes netjes en schoon. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het: verschonen van de bedden, schoonmaken van sanitair, keuken en meubilair, stofzuigen en dweilen van de vloeren. Je vormt samen met jouw collega’s een enthousiast schoonmaakteam. Dankzij jullie beleven de gasten hun aankomst in het vakantiehuis als onbezorgd en prettig. Soms werk je samen met een collega, soms ga je zelfstandig aan de slag. Uiteraard help je elkaar waar nodig. Je werkt vaak op de wisseldagen maandag en vrijdag van 10:00-15:00. Je kunt op korte termijn al starten. De vacature is ontstaan vanwege uitbreiding van het vakantiepark. Onze opdrachtgever heeft eventueel ook andere schoonmaakklussen mocht je op zoek zijn naar meer uren. Ze schakelen snel en denken graag mee!

Functie-eisen

 • ervaring in de schoonmaak (bij voorkeur)
 • woonachtig in de omgeving van Langelille
 • Meerijden op de route Sneek-Langelille is mogelijk.

Over het bedrijf

Bij deze opdrachtgever ga je een super zomer tegemoet! Het is een familiebedrijf waarbij er snel geschakeld wordt. Ze werken ook volop mee en het contact gaat snel en soepel. Je bent van harte welkom in het team en ze zullen je met open armen ontvangen. Ze zijn breed georiënteerd en alles is mogelijk. Zo worden er kantoorpanden en vakantieparken gepoetst maar ook glazenwassen zijn ze specialist in. Wie weet kun je later ook nog elders aan de gang mocht je op zoek zijn naar meer uren.

Wat wij bieden

Je gaat aan de slag op maandag en vrijdag. Wij bieden een vaste baan voor langere tijd. Het salaris is conform cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf, een richtlijn is onderstaande tabel. Hierboven op krijg je nog vakantiegeld en daarnaast bouw je ook nog vakantie uren op.

 • 17 jaar € 9,46
 • 18 jaar € 10,06
 • 19 jaar € 10,65
 • 20 jaar en ouder € 11,83 - 13,-

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Langelille? Solliciteer dan voor 17 oktober. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker vakantiepark'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via