Vacature: Stukadoor

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Marum
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij een echte vakman die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan? Lees dan snel verder want dan past deze vacature perfect bij jou!

Voor een stukadoorsbedrijf uit de regio Marum zijn wij op zoek naar een stukadoor die het belangrijk vindt om zijn werk nauwkeurig te doen. Jij gaat aan de slag als stukadoor van voornamelijk muren en plafonds. Naast deze werkzaamheden wordt er ook van je verwacht dat je de werkplek schoon houdt. Het is belangrijk dat jij je werk serieus neemt en dit goed aanpakt; jij bent tenslotte het visite kaartje van het bedrijf.


Functie-eisen

  • relevante werkervaring als stukadoor
  • geldig VCA-certificaat (of bereid deze te behalen)
  • rijbewijs B(E)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een allround speler op de markt. Ze werken zowel aan kleine als aan hele grote projecten. Momenteel groeien ze nog elke dag waardoor ze opzoek zijn naar een extra stukadoor die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor een langere tijd waarbij na wederzijds goed bevallen overname door onze opdrachtgever tot de mogelijkheid hoort. Je bruto uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd, ervaring en de cao Afbouw en zal tussen de € 13,- en € 17,- bedragen. Een paar veiligheidsschoenen en een persoonlijk kledingpakket krijg je bij aanvang van de werkzaamheden.

Kom jij het team van onze opdrachtgever versterken? Solliciteer dan zo snel mogelijk en uiterlijk 21 oktober aanstaande. Voor vragen of meer informatie over de vacature "stukadoor" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44. Wij staan je graag te woord. Langskomen mag ook. Je bent van maandag t/m vrijdag tussen 8.300 en 16.00 uur van harte welkom.

Deel deze vacature via