Vacature: Betonboorder

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats De Wilp Gn
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij een ervaren betonboorder of ben jij bekend in de bouw-sector en wil jij graag leren betonboren? Lees dan snel verder want dan past deze vacature misschien wel perfect bij jou!

Als betonboorder ga je iedere dag mee naar de klus. Dit kan zowel bij bedrijven als bij particulieren zijn. Je maakt gaten en groeven in de betonnen muren en doet dit zo nauwkeurig en netjes mogelijk. Naast het maken van gaten en groeven wordt er ook verwacht dat er opgeruimd wordt en dat de werkruimte netjes wordt achtergelaten. Verder komen er ook allerlei andere hand- en spandiensten bij kijken.

Functie-eisen

  • relevante werkervaring of affiniteit met de bouw
  • een geldig VCA-certificaat (of bereid deze te behalen)
  • rijbewijs B(E)

Mocht je niet die ervaren betonboorder zijn, maar dit vak je wel heel graag eigen willen maken? Schroom dan niet om te reageren.

Over het bedrijf

Het bedrijf waarvoor je aan het werk gaat komt uit de gemeente Westerkwartier en is een bekende speler in de regio. Het is een familiebedrijf dat al ruim 33 jaar bestaat. Ze worden ingehuurd door zowel particulieren als door bedrijven om te boren, goten te maken en wat elektra klaar te maken. Het afwerken en het daadwerkelijk leggen van de elektra / goten komt daarna en zal door een ander bedrijf worden gedaan. Over het algemeen zijn er zo'n 2 tot 6 mensen voor dit betonboor bedrijf aan het werk.

Wat wij bieden

Als betonboorder kun je fulltime aan het werk. Jouw salaris ligt conform cao Bouw tussen € 12,- en € 15,- bruto per uur afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Bij aanvang van de werkzaamheden ontvang je een persoonlijk kledingpakket en een paar veiligheidsschoenen.

Wil jij aan het werk als betonboorder? Reageer dan direct op deze vacature. Je kunt solliciteren tot en met 21 oktober. Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek. Je kunt ons bereiken op het volgende telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via