Vacature: (Assistent) blokkenlijmer

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Opende
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Heb jij enige ervaring in de bouw of ben jij al een ervaren blokkenlijmer? Dan kun je direct bij onze opdrachtgever in Opende aan de slag!

Als (assistent) blokkenlijmer zorg je er voor dat de blokken met specie worden vast gemaakt. Afhankelijk van jouw ervaring wordt je zelfstandig aan het werk gezet of start je als leerling / assistent en worden jou de kneepjes van het vak bijgebracht. De blokken worden met een kraan (meestal een 'warrybok') verplaatst en op de juiste plek gezet. Hier ga je op den duur mee leren werken. 

Als lijmer zorg je er voor dat de blokken met specie vast worden gemaakt. Het is van belang dat je nauwkeurig kunt werken, want de blokken moeten recht en netjes vastgemaakt worden voor een strak resultaat. Als (leerling) blokkenlijmer kom je op veel verschillende locaties terecht. 

Functie-eisen

  • enige ervaring in de bouw of ervaring als blokkenlijmer
  • geldig VCA-certificaat (of bereid deze te behalen)
  • enthousiast
  • nauwkeurig werken
  • rijbewijs B en eigen vervoer

Over het bedrijf

Het klussenbedrijf uit Opende is met name werkzaam in het maken / bouwen van muren van zand-kalkstenen blokken. De eigenaar van dit kleine bedrijf zal voornamelijk de kraan bedienen om de blokken aan te geven. Zo nu en dan voert het bedrijf ook andere bouw-gerelateerde werkzaamheden uit op kleine- en grote projecten.

Wat wij bieden

Een leuke fulltime functie binnen een informeel en klein bedrijf. Daarnaast zijn de arbeidsvoorwaarden voor deze functie marktconform de cao Bouw en afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Denk daarbij aan een bruto uurloon tussen de € 10,- en € 15,- (volwassenloon). Op het moment dat je gaat starten, ontvang je een paar veiligheidsschoenen en een passend kledingpakket.

Ben jij de medewerker waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Solliciteer dan uiterlijk voor 21 oktober aanstaande via de button "solliciteren" of te bellen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature '(leerling) blokkenlijmer'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek. We staan je graag te woord.

Deel deze vacature via