Vacature: Administratief medewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

In jouw functie als administratief medewerker heb jij een breed takenpakket. Jij gaat onder andere de telefoon aannemen, werkbonnen verwerken, documentatie maken voor kwaliteitswaarborging en werken met digitale systemen. Enthousiast? Lees snel verder!

Als administratief medeweker kom jij in een klein, hecht team op kantoor terecht waar jij diverse werkzaamheden gaat uitvoeren. Zo ga jij de telefoon aannemen en ga jij allerlei vragen behandelen. Ook ga jij onder andere werkbonnen factureren, aanvragen van garantiecertificaten, assisteren bij de planning en het aanmaken van meldingen in het systeem. Door dit brede pakket aan werkzaamheden is jouw functie bij dit bedrijf erg leuk en afwisselend.

Functie-eisen

Jij past goed binnen de organisatie wanneer je:

  • beschikt over goede schriftelijke en digitale vaardigheden
  • ervaring hebt als administratie medewerker, al is dit geen must
  • oog hebt voor detail
  • goed in staat bent om te plannen en prioriteiten te stellen

En bovenal beschik je over een nuchtere persoonlijkheid, dat is wat bij dit bedrijf erg gewaardeerd wordt!

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een bouwgerelateerd bedrijf uit de omgeving van Bedum, waar zo'n 20 medewerkers dagelijks aan het werk zijn op klussen door heel Groningen. Op kantoor zit je met een klein team waar de planning en administratie verzorgd worden. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een functie als administratief medewerker bij een leuk bedrijf in de omgeving van Bedum, waar je voor 24 tot 32 uur per week aan het werk kunt. Jouw salaris is conform de cao BIKUDAK tussen de € 11,- en € 15,- bruto per uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. 

Ben jij binnenkort beschikbaar en heb jij zin om kennis te maken met dit bedrijf? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Bedum, maar solliciteer voor 19 oktober. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature 'administratief medewerker'? Ook dan kun je contact met ons opnemen, bel gerust naar 050 319 96 30, of mail naar infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via