Vacature: Grondwerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

De komende weken kan je nog even lekker knallen in de buitenlucht! Onze opdrachtgever is op zoek nar 2 grondwerkers die tot en met 1 november willen ondersteunen in de drainagewerkzaamheden. Wil jij graag tijdelijk aan de slag en ben je per direct beschikbaar? We komen graag in contact! Ook zonder ervaring van harte welkom om het vak te leren.

Jij zult als grondwerker volop mee met het draineren van het land. Jij zorgt ervoor dat de machines altijd hun werk kunnen doen. Daarnaast spring je af en toe bij met de schep en geef je aan zodra er iets mis gaat. Het is dus van belang dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt. Ervaring is niet beslist nodig, de wil om te leren en je te willen ontwikkelen is het belangrijkste. De klanten komen voornamelijk uit de agrarische sector. Elke dag weet je weer van aanpakken en pak je samen met je collega's het werk op. Jullie gaan het hele noorden door. De ene keer zit je dichter bij huis dan de andere keer. Je maakt regelmatig lange dagen. Hier staat natuurlijk een leuke toeslag tegen over! Je kunt per direct starten met het werk en bij goed bevallen is het mogelijk om het complete seizoen te blijven. Je gaat aan de slag van maandag tot en met vrijdag maar bij drukte werken ze ook af en toe op zaterdag. Het zou dus fijn zijn dat jij zaterdag ook beschikbaar bent mocht dit nodig zijn.

Functie-eisen

  • B rijbewijs
  • VCA-certificaat (bereid om te halen)
  • beschikbaar van maandag tot en met zaterdag

Over het bedrijf

De opdrachtgever is oorspronkelijk een agrarisch bedrijf maar is zich in de loop der jaren breder gaan oriënteren. Zo draineren ze bijvoorbeeld ook veel sportvelden zodat ook daar de kwaliteit weer 100 % is. Daarnaast zijn ze ook veel actief in de gww sector. Er zijn ongeveer 20 mensen werkzaam bij de opdrachtgever. Er heerst een fijne en informele sfeer, er is veel mogelijk. De medewerkers gaan elke dag weer met veel plezier naar hun werk. Kortom een allround bedrijf waar veel mogelijkheden zijn en waar je door kunt groeien.

Wat wij bieden

Abiant beide jou een fulltime baan in een fijne werkomgeving. Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden, uitgebreide begeleidingstrajecten en scholingsmogelijkheden. Het salaris ligt tussen € 12,- en € 15,- bruto per uur. Een jaarcontract bij Abiant is één van de mogelijkheden.

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken? Solliciteer dan voor 21 oktober. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Grondwerker'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via