Vacature: Schoonmaker woon-zorgcomplex de Werf

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 18 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Als ervaren schoonmaker tover jij in een hand om draai alles netjes en schoon. Dweilen, afstoffen of stofzuigen een grondige schoonmaak door een gedeelte van het gebouw, voor jou geen probleem. In verband met ziekte is onze opdrachtgever voor een aantal maanden op zoek naar een invaller. Daarna kun je blijven! Wil jij graag parttime aan de slag in het woon-zorgcomplerx de werf in Joure? We vertellen je graag meer.

Voor het gezondheidscentrum in Joure zijn we op zoek naar een schoonmaker. De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het stoffen, moppen, stofzuigen, en het reinigen van bureaus, kamers en sanitair. Het gezondheidscentrum wordt dagelijks veel bezocht dus het is belangrijk dat het schoon is. Het is belangrijk dat jij secuur bent en dat je zelfstandig kunt werken. Je doet het gebouw samen met een collega. Samen verdelen jullie de taken en zorgen jullie dat alles er weer tip top uit ziet.

Je gaat aan de slag van maandag tot en met vrijdag. Vanaf circa 17.00 uur kun je in het gebouw terecht. Je kunt je tijden in overleg bepalen dus het is ook mogelijk om bijvoorbeeld vanaf 19:00 te starten. Je werkt elke avond circa 3,5 uur per avond. Je kunt beginnen op 3 oktober en het gaat om een periode van meerder weken/maanden. Je komt circa op 18 uur per week, de dienst die je voor langere tijd kunt invullen komt ongeveer op 10 uur per week.

Functie-eisen

  • woonachtig in Joure(omgeving)
  • beschikbaar op maandag tot en met vrijdag.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groot schoonmaakbedrijf met verschillende opdrachten door het hele land. Ze handelen snel en gaan altijd voor het beste resultaat.  Door de korte lijnen en de goede communicatie weet je daarom altijd waar je aan toe bent! In de locatie Joure kom je samen te werken met 2 collega's, de objectleidster is altijd beschikbaar voor vragen en overleg. Kortom een leuk bedrijf met in de toekomst ook mogelijkheden om een vast pand te krijgen. De vaste schoonmaker werkt er enkele jaren, en hij werkt je nog met alle plezier in!

Wat wij bieden

Wij bieden jou een parttime functie voor een aantal weken/maanden. Het salaris is conform cao schoonmaak- en glazenwassers bedrijf en zal tussen €11,83 en €13,- bruto per uur zijn. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Joure omdat de reiskosten in de schoonmaak cao niet vergoed worden!

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Joure? Solliciteer dan voor 23 oktober. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker woon-zorgcomplex de Werf ? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via