Vacature: Montagemedewerker hout

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Jij bent dol op hout en zou graag van je hobby je werk willen maken. Voel jij je aangesproken, dan is dit zeker iets voor jou! Voor een timmerfabriek in Leeuwarden zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die voldoening haalt uit het maken van kozijnen, ramen en deuren. Wil jij de fijne kneepjes van het timmer vak leren en starten als montagemedewerker hout? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In de functie van montagemedewerker hout bestaan jou werkzaamheden voornamelijk uit het maken van ramen, kozijnen en deuren zowel voor particulieren maar ook voor bouwbedrijven. Je zorgt ervoor dat de productieorders juist en volledig verwerkt worden, je controleert de opdrachten, maakt de juiste gereedschapskeuze en meet het eindproduct na. Je begint bij het begin en leert elke dag bij! Ook als je nog geen ervaring hebt komen we graag in contact. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die voornamelijk erg leergierig is. Op termijn ben je allround inzetbaar in de fabriek. Het hout wordt bewerkt aan de hand van een technische tekening. Deze tekening moet je kunnen lezen en ook zelf willen (leren) maken met een tekenprogramma. Er zijn dus volop kansen om je te ontwikkelen en je krijgt hier ook alle ruimte voor! De wil om te leren is het allerbelangrijkste dus ook als je niet aan alle eisen voldoet nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Functie-eisen

  • affiniteit met hout
  • fulltime beschikbaar (32 uur is bespreekbaar) 

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een kleine opdrachtgever die momenteel hard groeit. Doordat het bedrijf groeiende is zijn ze har op zoek naar een nieuwe collega die de fijne kneepjes van het vak wil leren. Momenteel werken er ongeveer zes mensen binnen het bedrijf. Het team is erg hecht en werkt veel samen. Je gaat vooral samenwerken met een ervaren houtbewerker die jou de kneepjes van het vak gaat leren. Het zijn enthousiaste collega’s die graag hun kennis aan jou overdragen! Al met al een super leuk bedrijf met vele kansen en mogelijkheden om je te ontwikkelen.

Wat wij bieden

Er wordt jij een fulltime baan voor een langere periode aangeboden. Het salaris zin conform de CAO timmerindustrie dat passend is bij jouw ervaring en opleiding. Dit zal tussen de € 12,- en € 14,- bruto per uur zijn. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van ongeveer 07.00 - 16.00 uur.

Wordt jij enthousiast van de functie montagemedewerker hout? Solliciteer dan voor 22 oktober, wie weet sta jij volgende week al wel in de fabriek! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via