Vacature: Slijper

  • Salaris Tussen € 14,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Balk
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij kijkt graag terug op een dag vol successen en mooie resultaten. Als slijper neem je enkel genoegen met een top en top resultaat. Klanttevredenheid staat voorop en jij levert hier een belangrijke bijdrage aan. Iedere dag is weer een feest en als slijper ga je iedere dag weer met een tevreden gevoel naar huis vanuit het mooie Balk. Enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

Als slijper ben je nauwkeurig en ga je precies te werk. Ondanks dat jij je werk goed uitvoert checkt er altijd een collega of de 100% score wordt aangetikt. Jullie zorgen er samen voor dat de rvs materialen compleet geslepen worden zodat de materialen glad en glinsterend gemonteerd kunnen worden. Het mooie van dit werk is dat je gelijk resultaat ziet! Je krijgt dus zeker waardering van je werk. Werkzaamheden waar je concreet aan kunt denken zijn; slijpen, schuren, polijsten en lasverbindingen glad maken. Alles kan geregeld worden op verzoek van de klant. Je kunt voor circa 38 uur in de slag en het leuke van deze vacature is dat je op vrijdagmiddag al lekker weekend hebt! Ze werken namelijk alleen op vrijdagochtend. Allen maar voordelen toch?

Functie-eisen

  • ervaring als slijper
  • inzicht

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote speler op het gebied van rvs producten. Je kunt het zo gek niet bedenken en ze zorgen er voor dat het lukt! Maatwerk is geen probleem en daarbij denken ze graag mee in het proces. Als medewerker denk je daarom ook niet in problemen maar in mogelijkheden! Ook de sfeer binnen het bedrijf is op deze manier. Ze denken graag met je mee en je komt te werken in een gezellig informeel team. Het is een mix van jong en oud, er zijn ook medewerkers die al jaren bij het bedrijf werken en waar je nog veel van kunt leren. Maar nog belangrijker ze staan ze popelen dat je gaat beginnen, samenwerken maakt de klus immer nog leuker en kunnen jullie samen de drukte aan.

Wat wij bieden

Wij bieden een super leuke baan binnen een gezellig team dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. De werkzaamheden zijn voor onbepaalde tijd. Inschaling is conform de Cao Metaal & Techniek. Het bruto-uurloon is afhankelijk van je ervaring en ligt tussen de € 14,- en € 17,-. bruto per uur.

Ben jij dé kandidaat voor deze vacature als 'slijper ' in Balk? Neem dan voor 22 oktober contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00. We vertellen je graag meer.

Deel deze vacature via