Vacature: Gevelbehandelaar Friesland

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Berlikum Fr
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Heb jij geen last van hoogtevrees en lijkt het je leuk om van een vergeten gebouw weer een plaatje te maken? Werk je graag in een gezellige groep collega's die samen hard werken om resultaat te boeken? Dan is de vacature van gevelbehandelaar in de omgeving Leeuwarden precies wat jij zoekt!

Als Gevelbehandelaar ga je met een groep ervaren gevelbehandelaars op pad. Zij nemen jou mee naar de klussen om jou het werk goed te leren en laten je zien wat er dagelijks moet gebeuren en leren jou de kneepjes van het vak. Humor en hardwerken staat hierin centraal.

Taken die veel voorbij komen binnen het vak zijn voegen uitkappen, opnieuw voegen, onderhoud en lood vervangen. De projecten zijn erg gevarieerd; de ene keer renoveer je de gevels van een woning in de stad, een andere keer renoveer je bijvoorbeeld een mooi oud kerkje in een klein noordelijk dorpje. Je komt van alles tegen op verschillende plekken. 

Het komt regelmatig voor dat je op hoogte aan het werk bent, dus je moet absoluut geen last hebben van hoogtevrees. 

Nog geen ervaring? Geen probleem! Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door scholing en ervaring in de praktijk. Er wordt van je verwacht dat je gemotiveerd te werk gaat. Om te ervaren of dit werk goed bij je past is het mogelijk om een paar dagen proef te draaien en te ervaren waarom het zo leuk is om voor deze opdrachtgever te werken. Een prachtige kans om kennis te maken met dit prachtige vakgebied. 

Functie-eisen

  • Je bent gemotiveerd en ziet het werk
  • Je komt je afspraken na en kan goed samenwerken
  • Je hebt je VCA -certificaat of bent bereid deze op korte termijn te halen
  • Je hebt geen hoogtevrees en bent bereid om jezelf te bewijzen

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een opdrachtgever in de buurt van Leeuwarden. Het is een familiebedrijf wat klein is begonnen maar wat nu uitgegroeid is tot een mooi MKB bedrijf. 

Elke ochtend start je samen met je collega's met een goede kop koffie en worden de projecten uitgelegd en verdeeld. De projecten zijn grotendeels in de provincie Friesland. Je gaat aan de slag bij zowel particuliere als zakelijke klanten. Met bijna 20 jaar ervaring, gedegen kennis maar bovenal liefde voor het vak is het bedrijf een echte specialist op het gebied van gevelreiniging, -renovatie en -onderhoud. Duurzaam renoveren is vanzelfsprekend, maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij de opdrachtgever hoog in het vaandel. 

De opdrachtgever biedt veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door onder andere scholingen. Na een week hard werken is er op vrijdagmiddag een standaard borrel waarin de week wordt doorgenomen en waar je onder het genot van een hapje en drankje de week samen afsluit. 

Wat wij bieden

De werkzaamheden zijn voor een langdurige periode Je wordt verloond conform cao Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf. Het salaris bedraagt tussen € 12,50 en € 15,- bruto per uur. Dit is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt.

Ben je enthousiast geworden van deze vacature "assistent gevelbehandelaar"? Solliciteer dan voor 22 oktober. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau Abiant Veenwouden op telefoonnummer 0511 72 60 00 of mail naar infoveenwouden@abiant.nl.

Deel deze vacature via