Vacature: CNC Draaier (32-40 UUR)

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Dokkum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een ervaren CNC draaier, toe aan een nieuwe uitdaging en klaar voor het grote werk? Heb jij technisch inzicht en ambitie om meer van het vak te leren? Dan is dit de vacature voor jou!

In verband met de aanschaf van een nieuwe teach-in draaibank wordt een enthousiaste ervaren CNC draaier gezocht. Je ben als CNC draaier verantwoordelijk voor het draaien van eenvoudige tot complexe werkstukken in diverse materialen en van enkel stuks tot kleine series op een draaibank met Fagor teach-in besturing. Je zorgt dat het proces goed en veilig verloopt en programmeert zelfstandig de machine. Daarbij is het belangrijk dat je beschikt over een goede materialenkennis, zodat je je eigen producten goed weet te beoordelen. Een nauwkeurige werkinstelling zorgt voor het mooiste product.
Je kunt goed tekening lezen, bent betrokken met je collega's en gemotiveerd om het maximale uit de machine te halen. Je zal ook ingezet worden om incidenteel andere (frees)machines te bedienen. Je bent verantwoordelijk voor de juiste gereedschappen, bewerkingsvolgorde en bespreekt eventueel samen met de voorman de optimale werkwijze. 

Functie-eisen

  • MBO niveau richting werktuigbouwkunde of een vergelijkbare opleiding
  • Minimaal vijf jaar werkervaring als CNC Draaier
  • Bij voorkeur werkervaring met Fagor besturing
  • Tekening kunnen lezen 
  • Beschikt over een goede materialenkennis
  • Bereid tot het volgen van een cursus frezen met Heidenhain besturing

Over het bedrijf

Al meer dan 80 jaar is dit mooie familie bedrijf gevestigd is in Friesland en richt zich op gebied van verspanen en machinebouw. Het fundament is opgebouwd door een ervaren team mensen met onuitputtelijk veel vakkennis.
Kennis en kunde geven ze graag door aan de mensen die serieus hun beroep van lassen of verspanen willen maken. Ze zijn continue bezig om het machinepark up-to-date te houden. Je kunt hier dan ook werken met de nieuwste- ultramoderne lasrobots.
Met persoonlijk klantcontact en aandacht voor flexibel handelen leveren ze de gewenste kwaliteit. Door continue te blijven investeren in werknemers en machines blijven ze toekomstbestendig doorgroeien. 

Wat wij bieden

Een functie waarbij uitzicht is op een vast dienstverband, verder geldt dat de werkomgeving uitdagend is, waarbij er in een klein team informeel wordt samengewerkt aan uitdagende, technische producten. Salarisbetaling op basis van CAO Metaal & Techniek afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast heb je volop ontwikkelings- en scholingsmogelijkheden. 

Ben jij de CNC Draaier die wij zoeken? Krijg je energie van deze vacature en herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer dan via onze website. Mocht je vragen hebben of zijn er dingen onduidelijk? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau op 0511 72 60 00

Deel deze vacature via