Vacature: Montagemedewerker (in de kost)

  • Salaris Tussen € 2000,- en € 2500,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Winkel
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij iemand die enthousiast wordt van fysiek werk? Die passie heeft voor de bouw en die geen moeite heeft om van huis te zijn? Dan is de functie beton monteur in regio Leeuwarden wellicht iets voor jou.

Wij zoeken per direct een beton monteur voor onze opdrachtgever uit de regio Emmeloord. Het gaat om een functie voor langere periode met kans op overname door de opdrachtgever. Als beton monteur ga je vanuit regio Emmeloord in een klein ploegje mee naar de bouwplaats. Je werkt gemiddeld 40 uur per week verdeeld over 4 werkdagen. Je locatie kan heel Nederland zijn. Het is dan ook van belang dat je in de kost wilt. Natuurlijk wordt dit volledig gefaciliteerd en vergoed voor je. 

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het stellen, monteren en afwerken van prefab betonelementen. Je begint hierin met het ondersteunen van je collega’s op de bouwplaats en groeit door tot een zelfstandig medewerker.Naast de bovenstaande werkzaamheden verricht je ook hand- en spandiensten, plaatsen van wapeningen, aanbrengen van sparingen, kleine sloopwerkzaamheden en houd je je bezig met het afwerken van beton elementen. Deze elementen bestaan uit prefab wand- en vloerelementen. De wanden worden volgens een montagetekening gezet en de vloeren worden aan de hand van een legschema gelegd.

Functie-eisen

Jij bent:

  • bereid om in de kost te gaan
  • VCA-gecertificeerd (of bereid dit te worden)
  • een echte teamplayer
  • flexibel
  • En je hebt (bij voorkeur) ervaring als montagemedewerker

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een bedrijf dat lichtbeton, massieve en holle wanden monteert. Daarnaast is het bedrijf specialist in het aanbrengen en monteren van ribcassette vloeren, breedplaatvloeren en kanaalplaatvloeren. Ook de montage van complete prefab casco's in zowel licht- als massiefbeton hoort bij je takenpakket. Verder is het bedrijf VCA gecertificeerd en de monteurs hebben aandacht voor veiligheid, kwaliteit en het milieu. De opdrachtgever beschikt over de meest moderne montage middelen zoals geratificeerde kranen, hijswerktuigen en gereedschappen.

Wat wij bieden

Wij bieden een baan voor langere periode met kans op overname door de opdrachtgever. Je gaat mee werken aan leuke projecten door heel Nederland, kost en inwoning worden volledig gefaciliteerd en vergoed. Je salaris zal conform cao Bouwnijverheid worden vastgesteld. Een richtlijn voor het brutoloon per uur ligt tussen de € 12,50 en € 15,00.

Ben jij de beton monteur die we zoeken? Solliciteer dan voor 06 oktober. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden op het telefoonnummer 0511 72 60 00.

Deel deze vacature via