Vacature: Opperman Straatmaker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats St.-Annaparochie
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Als Opperman Straatmaker ben jij er dol om om in de buitenlucht aan de slag te gaan. Als het op straten aankomt weet jij als een ware vakman de klus te klaren. Voel jij je aangesproken en ben je op zoek naar een (nieuwe) fulltime uitdaging voor langere tijd, dan past de onderstaande vacature bij jou.

Als ervaren opperman straatmaker ben je samen met je team verantwoordelijk voor de uitvoering van bestratingsprojecten bij zowel particulieren en bedrijven. Het is belangrijk dat jij je taken nauwkeurig uitvoert. De projecten zijn elke keer weer anders en op diverse locaties in Friesland.

De opdrachtgever heeft zelf bestrating in de verkoop. Om het volledige pakket te kunnen aanbieden kan hierbij een strater worden ingehuurd. Als professional weet je natuurlijk het beste hoe bestrating moet worden gelegd, hoe de afwatering moet gebeuren en hoe je ervoor kunt zorgen dat er zo weinig mogelijk onderhoud nodig is voor de tuin. Ook sierbestrating vergt enige kennis en ervaring om te leggen, anders is de sierlijkheid er natuurlijk redelijk gauw vanaf. Jij werkt nauwkeurig, precies en hebt kennis van zaken! 

Functie-eisen

  • VCA-certificaat of bereid deze te halen
  • een goede motivatie
  • Rijbewijs (BE) is een pre

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een jong en gezellig bedrijf. Er heerst altijd een goede sfeer. Het bedrijf is gevestigd in it Bildt. De werkzaamheden zijn bijna altijd in de drie noordelijke provincies. Het is een vertrouwd en gezellig bedrijf, met aandacht voor de medewerkers. Je werk veelal in koppels en de werktijden zijn van 7:30 tot 16:30 uur. 

Wat wij bieden

We bieden jou een functie van opperman straatmaker waarin je fulltime aan het werk kunt. Jouw salaris is conform het bouw cao en ligt hierbij tussen € 12,- en € 15,- bruto per uur. Wanneer de werkzaamheden van beide kanten goed bevallen heb je een baan voor langere tijd. 

Ben jij dé opperman straatmaker waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan voor 1 april. Mocht je nog vragen hebben over de vacature 'opperman straatmaker? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden via het telefoonnummer 0511 72 60 00.

Deel deze vacature via