Vacature: Montagemedewerkers dakkapellen

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ga jij het montage team in Drachten versterken met jouw twee rechterhanden? Onze opdrachtgever is op zoek naar een montagemedewerker voor in de werkplaats!

Ter uitbreiding van het bedrijf zoekt onze opdrachtgever een handige medewerker die gaat helpen met het maken dan dakkapellen. Hiervoor voer je diverse taken uit, je gaat mallen inwaxen en voorziet dit vervolgens van een gelcoat. Daarna breng je de glasmatten aan en rol je de glasmatten in met hars. Na de voorgeschreven uithardingstijd haal je het product weer uit de mal en controleert op eventuele gebreken en waar mogelijk herstel je de gebreken. Ook het zagen van panelen behoort tot je werkzaamheden. Als je geen ervaring hebt met bovenstaande werkzaamheden is dit geen probleem. Jouw collega’s leren je graag de kneepjes van het vak en daarom is jouw inzet belangrijker dan ervaring!

Functie-eisen

  • je werkt nauwkeurig
  • je bezit een gezonde dosis werklust

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan het werk gaat is gespecialiseerd in het maken van kunststof dakgoten en dakkappelen. Je werkt in een klein team en er heerst een informele werksfeer.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie en bij goed functioneren is het werk voor lange periode. Jouw loon wordt bepaald op basis van je leeftijd en ervaring en ligt tussen de € 10,21 en € 12,50 bruto per uur. Je werkt in dagdiensten, de werktijden zijn van 07:00-16:00 uur.

Wil jij graag aan de slag als montagemedewerker? Dan zien wij graag je reactie tegemoet! Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op het telefoonnummer 0512 22 04 40. Solliciteren kan tot 22 oktober.

Deel deze vacature via