Vacature: Chauffeur containertransport

  • Standplaats Drachten
  • Opleidingsniveau OngeschooldMbo

Over de functie

Vanuit jouw standplaats Leeuwarden stap jij in een mooie vrachtwagen om daar kilometers mee te gaan vreten! Stap jij binnenkort in een andere vrachtauto? Lees dan deze vacature verder!

Als chauffeur containertransport zorg jij voor het transport van diverse containers van laadlocaties bij de klant naar de terminal. Je laadt, koppelt aan en lost en koppelt af op de diverse locaties. Je hebt veel contact met klanten en collega’s en waar nodig helpen jullie elkaar. Er wordt gewerkt in ploegendiensten gedurende vijf dagen per week van maandag tot en met vrijdag. Dit betekend voor jou dat je een ochtend- en avonddienst werkt en je dus nooit onderweg hoeft te overnachten. Je werktijden zijn van 05:45-14:30 en van 14:30-23:00.

Functie-eisen

  • rijbewijs CE met code 95.
  • bij voorkeur ervaring in containertransport.

Over het bedrijf

.
.Je gaat werken bij een specialistisch op- en overslag bedrijf met meerdere vestigingen in Noord-Nederland. Je werkt in een klein en hecht team en is er ruimte voor doorgroeimogelijkheden. 

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie en je komt te werken in een 2-ploegendienst. Het loon is op basis van de cao Beroepsgoederenvervoer, en ligt tussen de € 15,- en € 18,- bruto per uur en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij de chauffeur waar we samen met onze opdrachtgever naar op zoek zijn? Solliciteer dan voor 21 oktober aanstaande. Voor vragen of meer informatie over de vacature "CE-chauffeur" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via het telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via