Vacature: Trekkerchauffeur klepelmaaier

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Zevenhuizen
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Veel vrijheid en toch betrokken bij een team, als trekkerchauffeur bij onze opdrachtgever wordt dit jou geboden!

Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een ervaren trekkerchauffeur die zelfstandig op pad kan met een trekker en klepelmaaier. Een functie met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Wanneer het "klepel-seizoen" ten einde is en het jou en onze opdrachtgever goed bevalt, bestaat de kans dat je ook voor andere werkzaamheden ingezet wordt. Denk daarbij aan werkzaamheden gericht op de agrarische sector, grondverzet en cultuurtechnische werkzaamheden.

Functie-eisen

  • relevante werkervaring
  • een geldig VCA-certificaat (of bereid deze te behalen)
  • rijbewijs T (indien nodig)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een echt familiebedrijf dat zich bezighoudt met zowel agrarisch werk, grondverzet als cultuurtechnische werken. In ruim 65 jaar tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een gespecialiseerde onderneming met een uitgebreid machinepark en een team van ongeveer 20 medewerkers 

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie waarbij een contract voor bepaalde tijd tot de mogelijkheden behoort. Jouw salaris wordt gebaseerd op de cao GGI (voorheen LEO) en jouw ervaring. Denk daarbij aan € 11,- tot € 15,- bruto per uur. Bij aanvang van de werkzaamheden ligt voor jou een persoonlijk kledingpakket en een paar veiligheidsschoenen of -laarzen voor je klaar. 

Kom jij het team van onze opdrachtgever versterken? Solliciteer dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk voor 23 oktober aanstaande. Voor meer informatie of vragen over de vacature "trekkerchauffeur klepelmaaier" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44. Wij staan je graag te woord!

Deel deze vacature via