Vacature: Opperman

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Schildwolde
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavoMbo

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een leergierige en enthousiaste opperman. Ben jij de persoon die van aanpakken weet en graag in de buitenlucht werkt? Neem dan contact met ons op!

Wat ga je doen: als opperman bestratingen werk jij meestal samen met je collega’s aan straten, trottoirs, tuinen, speeltuinen, parken en bedrijventerreinen. Jij zorgt ervoor dat jouw collega makkelijk kan doorleggen met stenen. Je sorteert handmatig het materiaal en voert dit aan, knipt stenen, zet banden en voert grond en straatwerkzaamheden uit. Het is leuk wanneer je al enige ervaring hebt, maar dit is geen must. Een gezonde werkmentaliteit en de nodige spierballen zijn voldoende.

Functie-eisen

Bij voorkeur heb je enige ervaring, vca en eigen vervoer. Heb je dit niet, dan vragen wij alleen: 

  • Spierballen
  • Gezonde werkmentaliteit

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een gerenommeerde onderneming waarbij je de ene keer aan de slag gaat met een straatje in een particuliere tuin en de andere keer assisteer je bij het aanleggen van een grote parkeerplaats. Kortom: afwisselend werk en geen dag hetzelfde.

Wat wij bieden

Wij bieden je een afwisselende baan in het buitenwerk. Bevalt het goed? Dan zijn er op termijn zeker mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en zelfs een vast contact zit er in. Je begint hierbij met een bruto uurloon tussen de € 11,50 en € 14,50. Ook ontvang je een reiskostenvergoeding.

Wil je liever vandaag als morgen aan de slag als 'opperman'? Reageer dan snel, uiterlijk voor 19 oktober. Heb je nog vragen, dan kun je ons uitzendbureau in Scheemda bereiken via 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via