Vacature: Internationaal chauffeur CE

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Winsum
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Als internationaal chauffeur ga jij graag zelfstandig op pad en is het voor jou geen probleem om meerdere nachten van huis te zijn! In jouw functie krijg jij veel vrijheid en zie jij de prachtige omgeving van Scandinavië.

In jouw functie als internationaal chauffeur bestaat jouw week uit zowel binnenlandse als buitenlandse ritten. De focus van jouw buitenlandse ritten ligt op Scandinavië. Dit betekent dat jij soms thuiskomt en soms ergens moet overnachten. Dit zijn gemiddeld twee overnachtingen per week. Jij gaat veelal staal en stukgoed vervoeren, als jij eenmaal op locatie bent aangekomen zorg jij ervoor dat dit netjes geladen en gelost wordt. Het is handig als jij ervaring hebt met het vervoeren van staal, echter is dit geen vereiste.

Functie-eisen

  • rijbewijs CE
  • ADR-Basis certificaat (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is gevestigd in Noord-Groningen, de standplaats van het bedrijf is in de regio Winsum. Het gerenomeerde transportbedrijf heeft een klein, hecht team waarbij met elkaar hard gewerkt wordt. Omdat je veel verschillende werkzaamheden uitvoert heb je geen vaste auto. 

Het bedrijf is per direct op zoek naar een flexibele chauffeur die goed past bij het team en voor langere tijd beschikbaar is, het doel is namelijk een vaste aanstelling bij het bedrijf. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie als internationaal chauffeur bij een gerenommeerd bedrijf in de transportsector. Daarnaast bieden we jou:

  • salaris conform cao beroepsgoederenvervoer tussen de € 13,- en € 16,- euro bruto per uur, afhankelijk van jouw kennis en relevante werkervaring
  • vergoedingen voor meerdaagse ritten
  • opbouw vakantiegeld en vakantiedagen

Ben jij enthousiast geworden en op zoek naar een (nieuwe) baan als internationaal chauffeur? Reageer dan op deze vacature voor 20 oktober. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie over de vacature 'Internationaal chauffeur'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30, of mail ons: infobedum@abiant.nl.

Deel deze vacature via