Vacature: Parttime schoonmaker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Heb jij 's avonds nog tijd over om je handen uit de mouwen te steken? In jouw functie als schoonmaker ga jij 's avonds kantoor- en bedrijfspanden schoonmaken. Is dit een passende (bij)baan voor jou?

Jouw nieuwe werkgever is op zoek naar versterking van het team enthousiaste schoonmakers. Daarom zij wij op zoek naar een schoonmaker die minimaal 2 á 3 avonden beschikbaar is om schoon te maken in de stad Groningen. In jouw functie als schoonmaker ga jij verschillende kantoor- en bedrijfspanden schoonmaken, vaak heb jij je eigen panden. Je kunt vanaf 18:00 terecht in de panden, meestal duren de werkzaamheden ongeveer drie uur. Jouw werkzaamheden zijn erg divers, zo ga jij onder andere stofzuigen, dweilen, stoffen en kantines schoonmaken. 

Functie-eisen

Jij past goed bij dit bedrijf wanneer jij:

  • woonachtig bent in omgeving Bedum/Groningen
  • in het bezit bent van eigen vervoer

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een professioneel schoonmaakbedrijf uit de omgeving van Bedum. Ze zijn gespecialiseerd in glazenwassen en het schoonmaken van kantoren. Tijdens de werkzaamheden werk je meestal samen met dezelfde persoon, waarbij hard werken samengaat met een gezellig praatje tussendoor!

Wat wij bieden

Wij bieden jou een parttime functie als schoonmaker in Groningen voor enkele avonden per week, mocht je vaker beschikbaar zijn dan kunnen we je misschien ook in andere gebieden inzetten. Daarnaast bieden we jou:

  • loon conform cao tussen de € 11,- en € 13,- bruto per uur, conform cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf
  • opbouw vakantiegeld en vakantiedagen

Haal jij binnenkort de dweil door diverse panden? Wacht dan niet te lang en reageer op deze vacature voor 20 december. Heb je nog vragen over de vacature 'parttime schoonmaker' of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl.

Deel deze vacature via