Vacature: Assemblagemedewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Pelletkachels zijn op dit moment niet aan te slepen! Daarom is dit bedrijf op zoek naar een assemblagemedewerker. Je werkt met een steeds groter en onwijs leuk team waarbij de vrijdagmiddagborrel én de patatmiddag vaste momenten in de week zijn!

In jouw nieuwe functie als assemblagemedewerker ben jij erg belangrijk in het productieproces van pelletkachels!  Als assemblagemedewerker is het jouw taak om verschillende onderdelen van de kachels in elkaar te zetten. Dit doe je samen met een groep collega's, zodat iedereen zijn eigen onderdelen heeft en het hele proces optimaal geregeld is. 

Functie-eisen

Jij past goed binnen dit bedrijf wanneer je het leuk vind om van niets, iets te maken! Hiervoor is technische ervaring geen harde eis, jouw nieuwe werkgever vindt het belangrijker dat je een proactieve houding en motivatie hebt!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in de regio Bedum en is gespecialiseerd in de productie van pelletkachels. Het bedrijf start dagelijks op met een kop koffie met het hele team, waarbij een gemoedelijke sfeer voorop staat. Binnen het bedrijf werken 15 medewerkers dagelijks enthousiast op projecten, in de werkplaats of op kantoor. Het betreft een jong en groeiend team, waarbij er wekelijks patat wordt gehaald voor het hele bedrijf en er iedere vrijdagmiddag een vrijdagmiddagborrel georganiseerd wordt!

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie voor langere periode, waarin ook parttime werken bespreekbaar is. Daarnaast bieden we jou:

  • een hele leuke werkgever
  • salaris conform cao tussen de € 10,- en € 13,- bruto per uur, afhankelijk van kennis en ervaring. Jonger dan 21 jaar? Dan ontvang je een loon conform je leeftijd, je kunt al vanaf 16 jaar aan het werk!
  • opbouw vakantiegeld en vakantiedagen
  • reiskostenvergoeding
  • wekelijks patat en een vrijdagmiddagborrel

Eet jij binnenkort op vrijdag mee bij dit leuke bedrijf? Wacht dan niet te lang en reageer op deze vacature voor 24 oktober. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je eerst meer informatie over de vacature 'assemblagemedewerker'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl, of stap even bij ons binnen!

Deel deze vacature via