Vacature: Logistiek medewerker Groningen

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Als logistiek medewerker is jouw takenpakket enorm divers en ben je de gehele dag lekker druk bezig! Tijdens je werk ben je verantwoordelijk voor de volledige coördinatie en organisatie van de logistieke werkplek. Zodra je bent ingewerkt, weet jij alles precies te vinden dit grote magazijn! 

Naast het opstellen van transportdossiers zorg je samen met je collega’s ervoor dat zowel alle inkomende als uitgaande goederen correct worden verwerkt. Soms zal je af en toe ook heftruck- of orderpickwerkzaamheden moeten verrichten om de vrachten en leveringen goed te laten verlopen. Klinkt dit goed, maar heb je geen heftruck certificaat of ben je onervaren? Ook dan kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden. Reageer gerust! 

Werkdagen zijn doordeweeks en de werktijden variëren tussen de 07.30 en 17.00 uur. Haal jij voldoending uit het werken in de logistiek? Dan zien wij graag jouw cv tegemoet! 

Functie-eisen

  • Zo snel mogelijk beschikbaar
  • Je bent in bezit van een Heftruckcertificaat
  • Je hebt een proactieve houding en ziet het werk liggen

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is gevestigd in Groningen en is een groot begrip in de drankenhandel. Ze bestaan sinds 1888 en zijn vanaf die tijd niet meer weg te denken. Wat begon als een klein bedrijf in een kelder aan de Oosterstraat is vandaag de dag een internationaal leverancier van speciaal dranken. Je komt dan ook te werken bij een gezond groeiend bedrijf waar veel uitdagingen zijn voor de toekomst. Een familiebedrijf met korte lijntjes en een gemoedelijke sfeer. Met jouw kennis en vaardigheden draag je bij aan verbeteringen in het logistieke proces.

Wat wij bieden

Ben jij enthousiast geworden om te gaan werken als logistiek medewerker? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voor 21 oktober 2022. Vragen? Bel onze vestiging in Groningen op het telefoonnummer 050-5492840 voor meer informatie. 

Deel deze vacature via