Vacature: Magazijnmedewerker Groningen

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in Groningen zijn wij op zoek naar magazijnmedewerkers. Tijdens jouw werkdag ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van binnenkomende goederen en worden de producten door jou gecontroleerd op kwaliteit en hoeveelheid. Je maakt hierbij gebruik van een handscanner die aangeeft waar het product hoort te liggen in het magazijn .Tevens zorg je ervoor dat noodonderdelen op de juiste plaats terecht komen en ook met spoed naar de klanten worden verzonden. Het bedrijf heeft een hechte club collega's en zij zullen je ten alle tijden ondersteunen wanneer je er niet uit komt. Daarnaast bieden ze ook meerdere mogelijkheden om door te groeien. 

Belangrijk is dat jij nauwkeurig bent en vooral veel voldoening kan halen uit het werken in een magazijn. Sta jij open voor nieuwe werkzaamheden en ontwikkeling van jezelf als werknemer? En ben jij straks aan het werk in dit magazijn? 

Functie-eisen

  • Goed kunnen samenwerken
  • Fysiek in orde
  • Nauwkeurig kunnen werken 

Over het bedrijf

Het magazijn van onze opdrachtgever is gevestigd in Groningen. Ze zijn specialist in de verkoop en snelle levering van transportonderdelen aan dealers, garagebedrijven en transportondernemingen in Nederland en België, maar inmiddels ook ver daarbuiten.

Wat wij bieden

Wij bieden een vaste baan en een salaris tussen de € 11,- en € 13,- bruto per uur. Behalve een leuke baan is er volop ruimte voor ontwikkeling en doorgroei mogelijkheden. Bij wederzijdse tevredenheid is er ook uitzicht op een contract bij de opdrachtgever. Solliciteer bij voorkeur direct maar in ieder geval voor 21 oktober 2022.

Heb je nog vragen over de vacature als magazijnmedewerker of wil je meer informatie over de opdrachtgever? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050-5492840.

Deel deze vacature via