Vacature: Allround montagemedewerker Groningen

  • Salaris Tussen € 14,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als allround montagemedewerker ben je overal inzetbaar en kom je op veel verschillende locaties. Samen met je collega's werk je op een professionele manier en ga je nauwkeurig te werk. Je kunt het werk plannen en organiseren en hebt geen moeite met het lezen van tekeningen. Omdat een groot deel van het werk op de steiger zelf plaatsvindt, is het belangrijk dat je geen last hebt van hoogtevrees. Daarnaast is het fysiek zwaar werk en heb je te maken met een grote verantwoordelijk voor de veiligheid van collega`s. 

De werkzaamheden vinden vooral in de buitenlucht onder wisselende omstandigheden plaats. Dat doe je niet alleen bij nieuwbouwprojecten, maar ook bij renovatie- en onderhoudswerkzaamheden. De werktijden variëren tussen 07:30 en 18:00 uur. 

Functie-eisen

  • Geen hoogtevrees
  • Fysiek fit 
  • VCA certificaat ( of bereid deze te halen via Abiant)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in Groningen. Het bedrijf voert kleine en grote projecten uit door heel Nederland. Of het nu gaat om een steiger bij een kerktoren, de nieuwbouw van een kantoorgebouw of het realiseren van een nieuw aquaduct, ieder project staat op zich en krijgt dezelfde aandacht en professionele benadering.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere periode en bij goed functioneren is er kans op een vaste aanstelling. Het salaris dat je verdient is gebaseerd op je leeftijd en ervaring en dit zal tussen € 14,- en € 15,- bruto per uur zijn. Ben je geïnteresseerd in deze vacature allround montagemedewerker solliciteer dan direct, maar uiterlijk voor 21 oktober 2022.

Mocht je nog vragen hebben over de vacature of wil je meer informatie over de opdrachtgever? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050-5492840.

Deel deze vacature via