Vacature: Verkoopmedewerker Hoogezand

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Hoogezand
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Wij zoeken een verkoopmedewerker voor onze opdrachtgever die gespecialiseerd is in gereedschappen, machines en hang- en sluitwerk. Na een gedegen inwerkperiode zorg je er samen met je collega's voor dat de klanten tevreden de winkel uitlopen. Zorg jij ervoor dat de klanten niet met lege handen naar huis gaan? 

Naast de eerdergenoemde producten leveren ze ook PBM (persoonlijk beschermingsmiddel) voor in de techniek sector, enige affiniteit met deze producten is zeker gewenst. Je adviseert professionals en particulieren bij de aanschaf van deze benodigdheden. Je houdt de winkelvoorraad netjes en vult die aan als het nodig is. Je schakelt moeiteloos tussen verschillende werkzaamheden en steekt graag de handen uit de mouwen. Daarnaast denk je ook graag mee in het commerciële traject.

Bij voorkeur ben jij fulltime beschikbaar en heb je enige ervaring als verkoper. Zie jij jezelf al in de winkel staan? Reageer dan nu direct. 

Functie-eisen

  • MBO richting verkoop of commerciële richting
  • Proactief en zelfstandige werkhouding
  • Affiniteit met gereedschappen 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de levering van hang- en sluitwerk, bevestigingsmaterialen, gereedschappen, machines, klimmaterieel en PBM aan de bouw, industrie, groensector en scheeps- en jachtbouw. Het bedrijf bestaat uit 11 vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe. De hoofdvestiging (en centraal magazijn) is gesitueerd in Hoogezand en van hieruit worden de verkoop, inkoop en logistiek georganiseerd. Zo bevoorraden zij de overige 10 vestigingen en beleveren zij de klanten. Bij de overige vestigingen kunt u tevens een gedeelte van het assortiment afhalen. 

Wat wij bieden

Het betreft een baan voor langere periode met doorgroeimogelijkheden. Je komt te werken in een leuk en enthousiast team. Het brutoloon ligt tussen de € 11,- en € 14,- afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Ben je geïnteresseerd om Verkoopmedewerker te worden? Solliciteer dan voor 21 oktober 2022.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050-5492840

Deel deze vacature via