Vacature: Calculator Gytsjerk

  • Salaris Tussen € 2500,- en € 3500,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Gytsjerk
  • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Ben je goed met cijfers? Haal jij energie uit het goed voorbereiden van een nieuw project en dit in goede banen te leiden? Als calculator sta je aan de voorkant van een breed scala aan projecten binnen ons bedrijf. 

Je bent in een tenderteam verantwoordelijk voor de kostprijscalculaties en daarmee ook voor de winnende inschrijving. Concreet zorg je voor de kostprijscalculaties en bij een winnende inschrijving voor een planmatig verloop van alle voorbereidende werkzaamheden. Je vindt het hierin leuk om zaken tot op de bodem uit te zoeken en houdt rekening met tijdslimieten, budgetten, juridische aspecten en technische specificaties. Je zorgt ervoor dat het werk tot in de puntjes is voorbereid voor je collega-uitvoerders. Een uitdagende en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en variatie aan werkzaamheden binnen een jong en enthousiast team in ons groeiende innovatieve bedrijf. De werkdagen zijn dagdiensten van maandag tot en met vrijdag. Je werkt samen met andere collega's uit het calculatieteam. Daarnaast werk je veel samen met verschillende partijen zowel intern als extern. Het bedrijf is per auto en openbaar vervoer goed bereikbaar.

Functie-eisen

  • Afgeronde HBO opleiding met aansluiting tot het vakgebied
  • Cijfermatig sterk en goed analytisch vermogen
  • Oog voor detail en relevante werkervaring
  • Goed met software zoals RAW-systematiek, Autocad, calculatiesoftware en IBIS
  • Ervaring met calculatie en tenders/aanbestedingen

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij Jelle Bijlsma in Gytsjerk. Een onderneming die in de noordelijke provincies actief is. Ze zijn actief in sectoren zoals: infra, groenonderhoud, betonbouw, grondverzet, baggerwerk, waterbouw, recycling en transport. Het bedrijf is in de afgelopen jaren uitgegroeid van een kleine onderneming naar een grote speler in het Noorden met circa 150 medewerkers. Het bedrijf kenmerkt zich als een nuchtere onderneming met een vlakke organisatiestructuur waarin de lijntjes kort zijn. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen en een mooie carrière te starten of verder vorm te geven. Het bedrijf staat voor Betrouwbaarheid, Kwaliteit en Flexibiliteit en werkt veel samen met bedrijven uit de regio.

Er heerste een gezellige en toegankelijke no-nonsense sfeer. Je bent samen met een team verantwoordelijk om de projecten tot een goed resultaat te brengen. Door de vele verschillende projecten is het een bedrijf waarin veel verschillende werkzaamheden zijn waardoor geen dag hetzelfde is. Hierdoor is er veel afwisseling en kom je op een heleboel plaatsen in de Noordelijke provincies.

Wat wij bieden

We bieden de mogelijkheid om te starten bij een stabiel en groeiend bedrijf met volop doorgroeimogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk om direct op contract te starten bij onze opdrachtgever. Er wordt een marktconform salaris (GGI CAO) geboden van € 2500 tot € 3500 bruto op basis van fulltime (afhankelijk van ervaring). Je werkt veel samen met de verschillende afdelingen met de nadruk op de afdeling betonbouw. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en uitdaging door de vele verschillende projecten.

Ben jij de calculator die wij zoeken? Reageer dan voor 4 juni. Vertel ons in jouw motivatie waarom jij de calculator bent die wij zoeken. Voor meer informatie kun je contract opnemen met ons uitzendbureau in Veenwouden 0511-726000. We kijken uit naar je reactie!


Deel deze vacature via