Vacature: Schoonmaker kantoren

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Dankzij jouw werk kunnen vele medewerkers dagelijks in een netjes en schoon kantoor hun werk doen! Jij bent namelijk die bevlogen flexibele schoonmaker die de kantoren netjes achterlaat! Woon jij in Emmen of omgeving en ben je beschikbaar van maandag t/m vrijdag, reageer dan snel! 

Wij zoeken een gemotiveerde medewerker die zijn hand niet omdraait voor een grondige schoonmaakklus.  Als schoonmaker bestaan jouw werkzaamheden uit stofzuigen, het schoonmaken van bureaus en het reinigen van sanitair en kleedruimtes.  Snelheid, maar ook zeker kwaliteit, spelen hierbij een belangrijke rol. 

Functie-eisen

  • woonachtig in de omgeving van Emmen
  • schoonmaakervaring (pre)

Over het bedrijf

Het schoonmaakbedrijf waarvoor je gaat werken, heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Er zijn korte lijntjes en alles wordt tot in de puntjes geregeld. Communicatie gaat altijd snel en duidelijk, je weet daarom altijd waar je aan toe bent. Je gaat écht deel uitmaken van het schoonmaakteam en je zult je hier zeker op je plek gaan voelen!

Wat wij bieden

In totaal werk je 11,25 uur per week. Jouw salaris in deze functie ligt tussen de € 11,83 en € 13,50 bruto per uur en wordt bepaald op basis van jouw ervaring en leeftijd. Deze salariëring is conform de cao schoonmaak. Ben jij dé kandidaat voor deze vacature als schoonmaker? Solliciteer dan voor 30 september. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Emmen op het telefoonnummer 0591 70 11 01.

Deel deze vacature via