Vacature: Opperman bestrating

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Hoogeveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij graag fysiek bezig maar wil je niet naar de sportschool? Ben je een echte aanpakker, hou je ervan om in de buitenlucht te werken en overal in Nederland aan het werk te zijn? Lees dan snel verder want wij hebben een leuke vacature voor opperman stratenmaker!

Voor een opdrachtgever uit Hoogeveen zijn wij opzoek naar een opperman stratenmaker. Jij gaat de stratenmakers helpen met het aanleggen van bestratingen. Je vult kruiwagens met tegels of zand en vervolgens leg jij dit klaar voor jouw collega’s. Je veegt gelegde bestrating in, je maakt de stenen op maat en je plaatst samen met jouw collega’s trottoirbanden. Kortom, je bent een onmisbare factor in de stratenmakers wereld! De werkzaamheden zijn op diverse locaties door heel Nederland. Het kan voorkomen dat je in de kost werkt. Dan werk je maandag t/m donderdagmiddag en bent op vrijdag vrij en krijgt 40 uren betaald. Ook ontvang je een kostvergoeding.

Functie-eisen

  • VCA (of bereid deze te halen)
  • Rijbewijs B
  • Bereid om in de kost te werken
  • Je spreekt vloeiend Nederlands of Engels

Over het bedrijf

De opdrachtgever is gespecialiseerd in sierbestratingen en in erf bestratingen. Ze werken door heel Nederland, maar vooral in de drie noordelijke provincies. Het familiebedrijf bestaat al 30 jaar en bestraten machinaal en met de hand. In de agrarische sector doen ze veel erfverharding en leggen ze kuilvoerplaten aan in stallen. Het personeel is professioneel met veel ervaring en ze zorgen ervoor dat jij goed voorbereid aan het werk kan.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie en de arbeidsvoorwaarden worden opgesteld op basis van de cao Bouw en Infra. Wanneer je ouder bent dan 21 jaar betreft het bruto uurloon tussen de € 10,85 en € 14,32. Het exacte uurloon wordt bepaald op basis van de kennis en ervaring die je meebrengt. Uiteraard word je voorzien van werkkleding en de benodigde PBM’s . Voor het werken in de kosten ontvang je een kostvergoeding. 

Ben jij dé opperman die onze opdrachtgever zoekt? Dan zien wij graag jouw sollicitatie op deze vacature uiterlijk 22 oktober tegemoet. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 – 728 000.

Deel deze vacature via